Andi fodrászat - Oxygeni Hair & Skin

Helvécia

ANDI FODRÁSZAT

hajgyógyászat

Fodrászként mindig is fontos volt számomra a szakmai fejlődés, ezért folyamatosan képeztem magam, hogy vendégeimnek a legjobbat tudjam nyújtani. Egy idő után olyan szolgáltatást kerestem, ami a haj és a fejbőr egészségében nyújt segítséget, mivel a mottóm : “az egészséges haj lehet csak szép haj “. 2021 – ben találtam rá az oxigénterápiára,ami minden elképzelésemet felülmúlta. Azóta is a szalonom prémium hajgyógyászati szolgáltatása,amivel teljeskörűen, egyénre szabottan tudok segíteni a haj, – és fejbőrproblémákkal küzdő vendégeknek. Nagy öröm és büszkeség számomra, hogy az ország közepén, egy kis településen elsők közt vezethettem be az oxigénterápiát, mint hajgyógyász.

Azóta is a teljesen kemikáliamentes termékek, és a terápia rajongója vagyok, mert számos vendégnek nyújt hatékony megoldást akár fejbőrproblémáról, akár hajerősítésről legyen szó. Szeretettel várok minden kedves vendéget Helvécián az Andi fodrászatban!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?