Hajnövesztés és hajdúsítás - oxigénterápiával - Oxygeni Hair & Skin
hajnövesztés
hajnövesztés
Oxygeni kezeles 2

HAJNÖVESZTÉS ÉS HAJDÚSÍTÁS

oxigénterápiával

Régóta növeszted a hajad, de a várt eredmény elmarad? Mi lehet a sikertelen hajnövesztés oka?

Számos környezeti és lelki tényező van, ami miatt lelassulhat vagy kudarcba fulladhat a hajnövesztés. Ilyenek például a stresszes életmód, feldolgozatlan traumák, hormonális zavarok, egészségtelen életmód, táplálkozási zavarok, káros szenvedélyek vagy fejbőrünk vegyianyagokkal és szennyezett levegővel való napi szintű érintkezése.

Erre kínál egyszerű megoldást az oxigénterápia! Fokozza a hajhagymák vér-, oxigén-, vitamin- és ásványi anyag ellátását és ezáltal új életre kelti a hajszálakat. Kezelésünk során 59 féle vitamint és ásványi anyagot juttatunk a fejbőrbe, magasnyomású, tiszta, orvosi oxigén segítségével, ezáltal a hajhagymák fellélegeznek, megindul a hajnövesztés, erősödnek és sűrűsödnek a hajszálak.

OXIGÉNTERÁPIÁS KEZELÉSÜNK NEMCSAK A HAJNÖVESZTÉSRE NYÚJT KIVÁLÓ MEGOLDÁST AZÁLTAL, HOGY REVITALIZÁLJA A HAJHAGYMÁKAT, DE AKTÍV SZEREPET JÁTSZIK A HAJSŰRŰSÉG NÖVELÉSÉBEN ÉS A HAJSZÁLAK MEGERŐSÍTÉSÉBEN IS!

AZ OXIGÉNTERÁPIA KEZELÉST NEKED AJÁNLJUK, HA…

OXYGENI HAIR & SKIN

Kipróbáltál egy rövidebb frizurát, de...

megbántad.

Póthajad van, aminek kezelése napról-napra egyre kényelmetlenebbé és körülményesebbé válik, de...

félsz szembesülni az eredeti hajad állapotával leszedetés után.

Hajfelvarrásod van, de...

kínozza fejbőröd, és visszaszorítja a természetes hajnövesztésed.

Problémát jelent számodra a hajnövesztés, mert...

hajad erőtlen, gyenge szerkezetű és vékonyszálú.

HOGYAN MŰKÖDIK AZ OXIGÉNTERÁPIA A HAJNÖVESZTÉS ÉS HAJDÚSÍTÁS ESETÉN?

Működése

A koncentrált oxigén kétségkívül a legfontosabb életelixír – a sejtsszerkezet egészséges állapotának fenntartásához elengedhetetlen, az élet elképzelhetetlen nélküle. Az egyre felerősödő környezeti hatások (káros gázok, füst, szmog, UV sugárzás, stb.) nap mint nap kihívás elé állítják bőrünk oxigéntartalékait. Oxigénhiány esetén a bőrsejtek leépülnek – romlik a koncentráció-készség, álmatlanság jelentkezik, legyengül az immunrendszerünk, illetve a hormonháztartásunk működését is negatív irányban befolyásolja. E tényezők miatt visszaszorul a hajnövesztés, csökken a haj sűrűsége, és elgyengülnek a hajszálak. Ezek ellen lép fel az oxigénterápia kezelés!

Miben segít az oxigénterápia?

OXYGENI HAIR & SKIN

Otthoni hajápolás az oxigénterápiás kezelés kiegészítésére és felerősítésére

A megfelelő, szakszerű otthoni hajápolás elengedhetetlen része az oxigénterápiás kezeléseknek. A kezelés során használt alaptermékeink otthoni használatra is elérhetőek, sőt az otthoni hajápolási rutin felerősíti és gyorsítja a kezelés hatékonyságát. Az Oxygeni Hair otthoni termékek szisztémában épülnek a kezelés hatóanyagaira, erősítik és segítik a hatóanyagok, vitaminok és ásványi anyagok beépülését. Otthoni termékeink ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint a kezelésünk, ezáltal nyújtják és felgyorsítják a terápia hatását. Ezért a kezelés kiegészítésére kizárólag az Oxygeni Hair hajápoló termékei alkalmasak.

Névtelen 1800 × 800 képpont 1800 × 700 képpont 1000 × 800 képpont 4

OXIGÉNTERÁPIÁS EREDMÉNYEINK

ELŐTTE-UTÁNA

Baran Barbara hajgyogyasz

SZAKEMBEREINK VÉLEMÉNYE AZ OXYGENI HAIR TERMÉKEIRŐL

Baran Barbara – hajgyógyász

“Amikor valaki fejbőrproblémával küzd, minden lehetséges dolgot kipróbál, hiszen kétségbeesik. Sajnos ezeknek nagy százaléka nemhogy nem nyújt megfelelő eredményt, de olykor árt is a fejbőrnek. Az oxigénterápia egy olyan kezelés, ami csak a jó irányba tudja terelni a problémát. 100%-ban természetes anyagokkal dolgozik és az immunrendszer erősítésén alapszik. Nem okoz irritációt, csupán táplálja, felfrissíti a fejbőrt. Ez a kezelés igazán reformértékű a szakmában.”

Az oxigénterápia hosszú távú, látványos javulást ígér a különböző fejbőr problémák esetén.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?