Anita Fodrászat - Horváthné Korcsmáros Anita - Oxygeni Hair & Skin

Zalaszentgrót

HORVÁTHNÉ KORCSMÁROS ANITA - ANITA FODRÁSZAT

hajgyógyászat, kiemelt Oxygeni Hair referencia szalon

Bemutatkozás

Anita Fodrászat

Horváthné Korcsmáros Anita vagyok, és 1996-ban végeztem a fodrász iskolában, az álmom mindig is az volt, hogy saját fodrászüzletet nyissak, 1996-ban végre megvalósítottam ezt az álmot. Azóta szenvedélyesen dolgozom a fodrászat területén és törekszem a folyamatos fejlődésre és szakmai kiteljesedésre, 2001-ben mestervizsgáztam.

Az évek során számos tapasztalatot szereztem és mivel munkám során észrevettem, hogy a haj- és fejbőrproblémák napjainkban rendkívül elterjedtek ezért megpróbáltam a vendégeim számára megoldást találni amellyel az volt a szándékom, hogy olyan terápiát alkalmazzak, amely hatékonyan kezeli minden haj és fejbőrproblémát.

Ennek érdekében 2022-ben részt vettem egy hajgyógyászati képzésen, és bevezettem az Oxigénterápiát, valamint az Oxygeni Hair termékeit. Számomra az kiemelten fontos, hogy a munkám során ne használják kémiai anyagokat , ezért az Oxygeni Hair termékeket választottam, mivel mind a kezelés, mind pedig a termékek 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak és vegánok.

Az Anita Fodrászatban kiemelkedő minőségű szolgáltatások és vendégközpontú hozzáállás várja vendégeinket!

Ne habozz, foglalj időpontot telefonon hajgyógyászati kezelésre vagy diagnózisra!

+36303259356

8790, Zalaszentgrót, Szabadság utca 12.

KINEK AJÁNLOM A KEZELÉST?

Azoknak a vendégeknek akik
valamilyen jellegű hajhullással vagy fejbőrproblémával küzdenek
Nemtől, életkortól
függetlenül bárkinek
A kezelést gyermekeknek és kismamáknak is
teljes biztonságban ajánljuk

Az Anita fodrászat nemcsak egy fodrászüzlet, hanem egy hely, ahol a vendégeimnek minden figyelmet és gondoskodást biztosítunk. Az ügyfeleink elégedettsége mindig a legfontosabb számunkra. Ide mindenki hazajön, egy nagy családnak tartom!

Az elkötelezettségem és szakmai hozzáértésem a fodrászat terén garantálja, hogy vendégeim mindig elégedettek lesznek az eredménnyel. Ha szeretnél egy kreatív, tapasztalt és elhivatott fodrászt találni, akkor bízz bennem és az Anita Fodrászat csapatában.

Célunk, hogy olyan kezeléseket kínáljunk, amelyek nem csupán hatékonyak, hanem a lehető legkellemesebb élményt nyújtják. Hajgyógyászati kezeléseink során maximalista hozzáállással, odafigyeléssel és személyre szabott megoldásokkal fordulunk vendégeinkhez. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden egyes hajprobléma egyedi és személyre szabott megközelítést igényel. Ezen a meggyőződésen alapulva a kezeléseink minden esetben az egyéni igényekhez és problémákhoz igazodnak.

Az első konzultáció során gondosan felmérjük a haj és fejbőr állapotát, majd egyéni kezelési tervet dolgozunk ki. Hajgyógyászati kezeléseink magukban foglalják a hajhullás, fejbőrproblémák, valamint hajszerkezeti problémák kezelését.

Tedd az első lépést a gyönyörű és egészséges haj felé, és jelentkezz be hozzánk még ma! Várunk szeretettel a szalonunkban!

OXIGÉNTERÁPIA MINDEN TÍPUSÚ HAJ- ÉS FEJBŐRPROBLÉMA KEZELÉSÉRE

Az oxigénterápia eredményes hajgyógyászati kezelés minden típusú haj- és fejbőrprobléma esetén, legyen az bármilyen típusú hajhullás (diffúz, androgén alopecia, foltos hajhullás, kopaszodás) és fejbőrprobléma (zsíros vagy száraz haj, zsíros vagy száraz korpa, seborrea, ekcéma, irritáció).

Az Oxigénterápia kezelések segítséget nyújtanak abban, hogy a fejbőr egészséges legyen, segít a hajhagymák erősödésében, ezáltal könnyebben elindul a haj növekedése. Napjainkban az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat.

Amire az oxigénterápiás kezelés segítséget nyújt: intenzív hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. Szervi és lelki betegségeink egyaránt direkt hatással vannak immunrendszerünkre. Aminek következtében fejbőrünk és hajunk állapotát is érik a nem kívánt, negatív hatások. Fejbőrünk hajszálaink táptalaja, amelyről épp olyan mértékben kell gondoskodnunk, mint bármely más bőrfelületünkről vagy szervünkről.

Oxigénterápiánk az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely hajas fejbőrprobléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál.

A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A hajhagymák megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, megerősödnek és sűrűsödnek a hajszálak, a fejbőr pedig megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét.

Az oxigénterápia bármilyen hajas fejbőrprobléma esetén használható, és csökkenti a gyógyulási és regenerálódási időt. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott.

EREDMÉNYEIM

MILYEN TERMÉKEKET HASZNÁLUNK SZALONUNKBAN?

csoportkep 2

Oxygeni Hair kemikáliamentes kozmetikai és hajápolási termékek

Az Oxygeni Hair kemikália mentes haj és testápoló kozmetikumai az oxigénterápiás kezelés komplex termékcsaládja, amely a haj-, fejbőr- bőr és arcbőr típusának és állapotának megfelelő ápolást biztosít. Célunk, hogy a bőr és fejbőrproblémák kezeléséhez vagy a fejbőr és a haj egészségéhez megfelelő otthoni hajápolás mindenki számára elérhető legyen! 100% natúr, vegán, professzionális termékeink hajproblémák szerinti csomagokban találhatóak meg webshopunkban. Csomagjainkat speciális receptúrák szerint, tapasztalt hajgyógyászok és bőrgyógyászok szakértelmével állítottuk össze. Csomagjainkban magas dózisú vitaminok és ásványi anyagok, illetve aktiváló anyagok együttesen lépnek fel a fejbőr és bőrproblémák ellen.

natulique hajfestes1

HAJFESTÉS 98,02%-BAN ORGANIKUS HAJFESTÉKKEL, IRRITÁCIÓ NÉLKÜL

A Natulique hajfestékek – 98,02%-ban kemikáliamentes összetételüknek köszönhetően – biztonságosan használhatóak a hajgyógyászati vendégeknél is, olyan fejbőrproblémák, irritáció és fejbőrallergia esetén is, amelyek mellett más termékekkel a hajfestés lehetetlen lenne. Igazoltan organikus alapanyagok, kiemelkedő minőség, kiváló hatékonyság és könnyű használhatóság – ezek jellemzik a NATULIQUE styling és hajápoló termékcsaládokat. Minden hajtípusra és hajápolási célra speciális termékeket és komplex megoldásokat biztosít, a természetes alapanyagok erejével. Foglalj időpontot, ha szeretnéd megismerni a natúr, organikus NATULIQUE termékeket és a kemikáliamentes hajfestést!

VEDD FEL A KAPCSOLATOT AZ ANITA FODRÁSZATTAL ÉS KÉRJ IDŐPONTOT!

HORVÁTHNÉ KORCSMÁROS - ANITA Anita Fodrászat

Telefonszám: +36 30 325 9356

Cím: 8790 Zalaszentgrót, Szabadság utca 12.

Nyitva tartás:
hétfő: zárva
kedd – péntek : 9:00 – 17:00
szombat: 7:00 – 12:00
vasárnap zárva

Kövess minket social media oldalainkon is!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?