A Haj Szalon - Oxygeni Hair & Skin

Miskolc

A Haj Szalon

hajgyógyászat

A Haj Szalon

Mészáros Adrienn vagyok ! Az A Haj szalon tulajdonosa! 2012 júniusában kaptam meg a Fodrász bizonyítványt! Az a Haj szalon 2021 áprilisában nyílt meg!Szerettem volna valami újdonsággal indítani az új szalonban, így bukkantam rá az oxygénterápiára! Azóta rengeteg skalpot diagnosztizáltam, ez egyben öröm , de ugyanakkor elszomorít, hogy mennyien küszködnek akár egy hajhullással, akár egy pikkelysömörrel, vagy csak egy zsíroskorpával…vagy legyen szó bárminemű fejbőrproblémával! Az Oxygénterapia valóban segítséget nyújt , ezért is imádjuk a szalonban!🩵

A Haj Szalon

Tóth Gréta vagyok, 21éves. 2023 elején kaptam meg a bizonyítványomat, azóta fodrászként dolgozom. A szalon csapatát 2023 júniusa óta erősítem :)Itt ismerkedtem meg az oxigénterápiával, illetve az Oxygeni termékekkel! Egyszerűen imádom!

A Haj Szalon

Humenszki Klaudia vagyok 26 éves, 2016-ban szereztem meg a Fodrász szakmámat! A szalon csapatát 2022 szeptemberétől erősítem! Rengeteg fejbőrproblémával találkozunk nap, mint nap, és mindet örömmel kezeljük, mert tudjuk a megoldás rá!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?