Beauty Bar - Oxygeni Hair & Skin

Keszthely

Beauty Bar

hajgyógyászat, ételintolerancia teszt

elérhetőség

Tombor-Hegyi Katalin - Beauty Bar

Beauty Bar - zala megye

Tombor-Hegyi Katalin vagyok, több mint 20 éve dolgozom a fodrász szakmában. A fodrászat nem csak a hivatásom, hanem a szenvedélyem is. Azt gondolom, hogy a gyönyörű frizura alapja az egészséges fejbőr és haj! Munkám során tapasztalom, hogy a vendégek 80%-a küzd fejbőrproblémával: zsíros haj, száraz korpa, ekcémás fejbőr, hajhullás. Nagy örömömre szolgál, hogy megismertem az Oxygeni Hair termékeit és az oxigénterápiát, amely 100%-ban natúr, vegán és kemikáliamentes.

Az oxigénterápiát mindenkinek ajánlom, hiszen ez egy immunterápia, ami sejt szinten beépülve segíti a hajhagymák és a fejbőr regenerálását. Az oxigénterápia segítségével a hajhagymák megfelelő mennyiségű oxigén, vitamin és ásványi anyaghoz jutva új életre kelnek, amely a hajszálak megerősödését eredményezi. Professzionális szolgáltatásokkal, és Oxigénterápiás hajgyógyászat kezelésekkel várom kedves vendégeimet keszthelyi szalonomban!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?