Surányi Szépségszalon (Budapest 18.kerület) - Oxygeni Hair & Skin

Budapest

SURÁNYI SZÉPSÉGSZALON ÉS HAJKLINIKA

hajgyógyászat, kozmetika, ételintolerancia tesztet végző szalon, kiemelt Oxygeni Hair referencia szalon

Surányi Szépségszalon

1186 Budapest, Sina Simon Sétány 30.
2045 Törökbálint, Kastély u. 88

Bejelentkezés

Surányi Mónika hajgyógyász a budapesti és törökbálinti Surányi Szépségszalon és Hajklinikán várja haj- és fejbőrproblémákkal küzdő vagy szépülni vágyó vendégeit. Surányi Mónika kiemelt Oxygeni Hair hajgyógyász, aki már számos skalpot kezelt eredményesen. Az oxigénterápiás kezelés elvégzésén túl hajdiagnózissal, életmód- és hajápolási tanácsadással várja vendégeit. A Surányi Szépségszalonban már a kozmetikai oxigénterápiás kezelést is igénybe tudjátok venni.

Bemutatkozás

Surányi Szépségszalon

Surányi Mónika

hajgyógyász

Surányi Mónika vagyok, 2000 óta dolgozom fodrászként, 2019-ben kezdtük a szalonjainkba bevezetni az Oxygeni kezeléseket. Saját jellegű kihívásim miatt vezettük be a szalonjainkba az oxigénterápiát, ugyanis egy autoimmun betegség miatt elvesztettem a hajam nagy részét. Soha nem hittem volna, hogy viszanyerhetem a fiatal kori hajkoronámat, de ez, az Oxygeni Hairrel sikerült. Az évek során már rengeteg vendégemnek segítettem leküzdeni a haját és a fejbőrét érintő, régóta fennálló problémáit az oxigénterápiával.

Kinek ajálom a kezelést?

Azoknak a vendégeknek akik valamilyen jellegű fejbőr, vagy hajhullás problémával küzdenek, nemtől, életkortól függetlenül. Azoknak a vendégeknek akiknek fontos a kemikália mentes élet és a környezettudatosság. A kezelést gyermekeknek és kismamáknak is teljes biztonsággal tudom ajánlani, hiszen nem tartalmaz semmilyen vegyi anyagot és semmilyen fájdalommal nem jár.

Szeretettel várom kedves vendégeimet. – Surányi Mónika hajgyógyász

Surányi Szépségszalon

Érlaki Erika

kozmetikus

Közel 20 éves kozmetikai pályafutásom során számos eljárással ismerkedtem meg , legyen az arc-, illetve testkezelés. Pár évvel ezelőtt úgy éreztem, hogy szakmailag “elérkeztem a falig”, már nem inspirál a kozmetika. Utólag belátom, nélkülözhetetlen időszak volt ez az életem újrastrukturálódása miatt. Mások lettek az alapok, más lett az értékrend. 2 évvel ezelőtt újra elkezdett inspirálni a szépségápolás, de tejesen új formában . Az Ayurvedaval való találkozás sokat segít számomra az élet mélyebb, holisztikusabb összefüggéseinek megértését illetően. Az Ayurvedikus terápiák közül kezdtem el tanulmányozni a marma presszúrát, ami egy gyengéd, de mindemellett egy nagyon kellemes és hatékony masszázskezelés.

A különböző masszázstechnikák tanulmányozása mellett fontos volt számomra, hogy olyan magyar termékcsaláddal tudjak kezelni, mely értékrendje megegyezik az én értékrendemmel. Legyen kemikália mentes, ne szennyezze a környezetet, legyen natúr és vegán és lehetőség szerint ne támaszkodjon gépparkra.

Így sikerült idén megismerkednem az Oxygeni Hair & Skin oxigénterápiával, ami az eddigi tapasztalataim alapján valós segítséget nyújt a hozzánk forduló vendégek számára. Bevallom, a vendégek pozitív visszajelzései elkezdtek inspirálni a termékhasználatra, ami egyrészt segít a tapasztalatszerzésben, másrészt pedig rájöttem, hogy ez nem csak egy termékcsalád, hanem egy életforma. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Surányi Szépségszalon

Kártesziné Sipos Viktória

hajgyógyász

Professzionális, igényes munka, jókedv és vendégközpontú hozzáállás várja Surány Mónika hajgyógyász és Érlaki Erika vendégeit a Surányi Szépségszalon és Hajklinika modern és letisztult környezetében.

Foglalj időpontot!

Surányi Mónika szolgáltatásai

 • Mikrokamerás és manuális hajdiagnózis, konzultáció
 • Személyre szabott kezelési terv
 • Oxigénterápiás kezelés rövid és hosszú hajú vendégek számára
 • Kozmetikai oxigénterápiás kezelések
 • Otthoni hajápolási program ajánlás
 • Személyre szabott termékajánlás
 • Életmód tanácsadás, amely serkenti a kezelés hatását
 • Food Detective ételintolerancia teszt elvégzése a szalonban
 • Oxigénterápiás bérlet vásárlás
 • Oxigénterápiás ajándékutalvány vásárlás
 • Havonta nyílt napok tartása, kedvezményekkel

Érlaki Erika szolgáltatásai

 • Mikrokamerás és manuális bőrdiagnózis, konzultáció
 • Személyre szabott kezelési terv
 • Oxigénterápiás arc- és testkezelés
 • Otthoni bőrápolási program ajánlás
 • Személyre szabott termékajánlás
 • Életmód tanácsadás, amely serkenti a kezelés hatását
 • Oxigénterápiás bérlet vásárlás
 • Kozmetikai oxigénterápia

Eredmények

Surányi Mónika hajgyógyász haj- és fejbőrproblémával küzdő vendégeit komplex hajgyógyászati kezeléssel várja a törökbálinti Surányi Szépségszalon és Hajklinikán, de egészséges hajú vendégei számára is személyre szabott hajápolási és életmódtanácsadást kínál a fejbőrproblémák megelőzése vagy a gyorsabb hajnövesztés céljából. Az oxigénterápiás kezelés során az életmódra és korábbi betegségekre vonatkozó beszélgetést követően mikrokamerával és manuálisan vizsgálja meg a haj és fejbőr állapotát, amelynek függvényében személyre szabott kezelést és otthoni hajápolási csomagot állít fel vendégei számára. Surányi Mónika a hajgyógyászati – hajápolási kezelésen és tanácsadáson túl olyan életmódbeli tanácsokra is szert tehetsz, amelyekkel gyorsabban leküzdheted fejbőrproblémád és lerövidítheted a kezelési időt.

Nyílt nap

A Surányi Szépségszalon és Hajklinikában minden hónapban várjuk vendégeinket nyílt napunkon! Oxigénterápiás nyílt napjaink keretében minden hónapban egyszer díjmentesen veheted igénybe a mikrokamerás és manuális hajdiagnózist és kedvezményesen vásárolhatod meg termékeinket és 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia bérletünket.

Oxigénterápiás ajándékutalvány

Ha egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet, Surányi Mónikánál 1, 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia ajándékutalványt is vásárolhatsz. A részletekért vedd fel a kapcsolatot hajgyógyászunkkal, vagy érdeklődj személyesen!

Oxigénterápia bérlet

Oxigénterápiás nyílt napjaink keretében minden hónapban egyszer díjmentesen veheted igénybe a mikrokamerás és manuális hajdiagnózist és kedvezményesen vásárolhatod meg termékeinket és 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia bérletünket. Ne maradj le a kedvezményekről, regisztrálj a következő nyílt napra a Hair Ledneczki hajgyógyászaihoz!

Ételintolerancia vizsgálat

A szalonban lehetőséged van Food Detective étel intolerancia teszt helyi elvégzésére tanácsadással, melyből alig több mint 40 perc alatt kiderítheted hogy 46 féle élelmiszerből mire vagy intoleráns.

OXIGÉNTERÁPIA MINDEN TÍPUSÚ HAJ- ÉS FEJBŐRPROBLÉMA KEZELÉSÉRE

Napjainkban az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. Szervi és lelki betegségeink egyaránt direkt hatással vannak immunrendszerünkre. Aminek következtében fejbőrünk és hajunk állapotát is érik a nem kívánt, negatív hatások. Az Oxigénterápia hatékony segítséget nyújt a fejbőrproblémák megszüntetésében és a hajszálak megerősítésében. A kezelés helyreállítja a fejbőr normál állapotát, feltölti vitaminokkal és ásványi anyagokkal, így hozzájárulva a gyönyörű, egészséges hajhoz.

Miben segít az oxigénterápiás kezelés?

Intenzív hajhullás, androgén alopecia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma.

Oxigénterápiánk az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely hajas fejbőrprobléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál.

A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A hajhagymák megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, megerősödnek és sűrűsödnek a hajszálak, a fejbőr pedig megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét.

A referenciaszalonunkban nemcsak haj- és fejbőrproblémával küzdő, de a fejbőrproblémák megelőzésére vagy a gyorsabb hajnövesztésre törekvő vendégeinket is szeretettel várjuk, komplex hajgyógyászati kezeléssel, valamint személyre szabott hajápolási és életmódtanácsadással.

VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT, KÉRJ IDŐPONTOT!

SURÁNYI SZÉPSÉGSZALON ÉS HAJKLINIKA

Telefonszám: +36205484533

Cím: Szalon 1: 2045 Törökbálint, Kastély utca 88.
Szalon 2: 1186 Budapest, Sina Simon Sétány 30.

Kövess minket social media oldalainkon is!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?