Coco Hajstúdió - Oxygeni Hair & Skin

Dunaújváros

Coco Hajstúdió

hajgyógyászat

Számunkra a legfontosabb az, hogy minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani vendégeink számára, mindamellett, hogy egészségesebb életformát és még szebb megjelenést tudjunk szerezni nekik az oxigénterápia segítségével. Emelett nem csak egészségesebb lesz tőle a hajuk és a fejbőrük, de vitaminokkal és ásványi anyagokkal a fejbőr teljes immunrendszerére is hat. Ennek következtében rengeteg új, erős babahaj növekszik.

Jelentkezz be Te is hozzánk, ha gyönyörű, egészséges hajra és fejbőrre vágysz! Várunk minden vendéget sok szeretettel!

Maczula Szandra vagyok fodrász/ hajgyógyász. Fodrász pályafutásomat 2020-ban kezdtem Dunaújvárosban. Szakmám iránt elhívatott vagyok de mindig is érdekelt a gyógyítás és az, hogy segítsek másokon ezért is kezdtem bele az Oxigénterápiába. Célom a folyamatos szakmai fejlődés, hogy a vendégeim számára mindig a maximumot nyújtsam. Bízok benne, hogy együtt képesek leszünk a gyógyulásra mert a változás benned van.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?