Gesztesi Hair Studio - Oxygeni Hair & Skin

Budapest 5. kerület

GESZTESI HAIR STUDIO

hajgyógyászat

Állandó kedvezmények a szalonban

Az 5. oxigénterápiás kezelés után INGYENES HAJVÁGÁS

A 10. oxigénterápiás kezelés után választható ingyenes hajvágas vagy hajszerkezet regeneráló kezelés

Gesztesi Hair Studio

Kovács Eszter Virág vagyok. Munkám során szenvedélyem az egészség és a minőség ötvözése. Munka, amennyiben hosszú évek valós mélységű tanulmányai, és szenvedély, amennyiben régi álom teljesülése, hogy a hajgyógyászat egy ideje hivatásommá is vált. Mindig arra vágytam, hogy segíthessek az embereknek, ezért nekem az a legnagyobb érték, ha vendégeim boldogan távoznak a személyre szabott kezelések után. Nagy hangsúlyt fektetek a legtermészetesebb hatóanyagok használatára, az Oxigénterápia pedig ilyen szempontból tökéletesen kiegészíti és segíti a munkámat. Sok-sok szeretettel várok mindenkit, aki egy egészséges, akár dúsabb, vagy épp regenerált hajkoronára vágyik. Fontos megjegyeznem, hogy a Gesztesi Hair Studio-ban a professzionális kezelés mellett mindenki kedves, és vendégközpontú légkörben részesül majd.

Dora Gergely

Gergely Dóra vagyok. Mindig olyan szakmáról álmodoztam, ahol kreatív lehetek és alkothatok, ezért gyerekkorom óta vonzott a fodrászat. Aztán idővel rájöttem, hogy ezen belül is a legjobb érzés, mikor segíthetek az embereknek a külső és belső szépség megőrzésében. Így jutottam el oda, hogy a fodrászat mellett a hajgyógyászat is különösen fontossá vált a munkásságomban. Az Oxigénterápia úgy tapasztaltam, hogy hatalmas segítséget ad a vendégek fejbőrének egészségében és ápolásában, a haj stílusának kialakítása mellett. Boldogsággal tölt el, amikor egy-egy új frizurának köszönhetően elégedettséget és magabiztosságot látok az emberek arcán. Őszintén hiszek benne, hogy az Oxigénterápia segítségével ez még inkább így lehet.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?