Hair Specialist Salon (Budapest ( XIII.) - Oxygeni Hair & Skin

Budapest

HAIR SPECIALIST SALON BY RONYECZ RÉKA

hajgyógyászat, kiemelt Oxygeni Hair referencia szalon

Bemutatkozás

Vitos-Ronyecz Réka vagyok, fodrász és hajgyógyász. Az alapokat 2014-ben gimnáziumi tanulmányaim mellett sajátítottam el és mesterfodrász mellett szereztem tudást, szakmai tapasztalatot a fodrászatban. Képesítésemet 2017-ben szereztem.

Évekig csak a hajhosszabbítás volt a szakirányom a fodrász szakmán belül. Munkám során azt tapasztaltam, hogy a haj és fejbőrprobléma manapság nagyon gyakori. Az ilyen esetekben a hajhosszabbítással csak átmeneti megoldást tudtam nyújtani vendégeim számára esztétikai változtatással. Szerettem volna olyan terápiával foglalkozni, ami minden haj és fejbőrproblémára gyógyír, ezért 2021-ben elvégeztem a hajgyógyászati képzést és bevezettem az Oxigénterápiát és az Oxygeni Hair termékeket. Számomra nagyon fontos a kemikáliamentes munkavégzés, ezért is választottam az Oxygeni Hair termékeit, hiszen maga a kezelés és a termékek is 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak.

Hiszem, hogy precízek csak akkor lehetünk, ha az adott szakterületen maximálisra képezzük magunkat, ezért folyamatosan fejlesztem tudásomat és elvárom ezt kolléganőimtől is. Meghatározó számomra vendégeink részéről a pozitív visszajelzés, ezért mindig teljes odafigyeléssel állunk rendelkezésükre. Célunk minden esetben, hogy vendégeink elégedetten távozzanak tőlünk. Munkánk során lényegesnek tartjuk a megbízhatóságot, a diszkréciót és a profizmust.

KINEK AJÁNLOM A KEZELÉST?

Azoknak a vendégeknek akik valamilyen jellegű haj vagy fejbőrproblémával küzdenek. Akik szeretnének javítani hajminőségükön, szeretnék elhagyni a póthaj viselést és visszaerősíteni, regenerálni saját hajukat. Azoknak a vendégeknek, akiknek fontos, hogy otthoni hajápoló termékeik is kemikáliamentesek legyenek. Illetve azoknak, akik csupán egy kényeztető luxuskezelésre vágynak fejbőrmasszázzsal.

A HAIR SPECIALIST SZALON SZOLGÁLTATÁSAI

 • Mikrokamerás és manuális hajdiagnózis, konzultáció
 • Személyre szabott kezelési terv
 • Oxigénterápiás kezelés rövid és hosszú hajú vendégek számára
 • Kozmetikai oxigénterápiás kezelések
 • Otthoni hajápolási program ajánlás
 • Személyre szabott termékajánlás
 • Életmód tanácsadás, amely serkenti a kezelés hatását
 • Food Detective ételintolerancia teszt elvégzése a szalonban
 • Oxigénterápiás bérlet vásárlás
 • Oxigénterápiás ajándékutalvány vásárlás
 • Havonta nyílt napok tartása, kedvezményekkel

EREDMÉNYEK

Nyílt nap

A HAIR SPECIALIST SALONBAN minden hónapban várjuk vendégeinket nyílt napunkon! Oxigénterápiás nyílt napjaink keretében minden hónapban egyszer díjmentesen veheted igénybe a mikrokamerás és manuális hajdiagnózist és kedvezményesen vásárolhatod meg termékeinket és 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia bérletünket.

Oxigénterápiás ajándékutalvány

Ha egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet, a HAIR SPECIALIST SALON-ban 1, 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia ajándékutalványt is vásárolhatsz. A részletekért vedd fel a kapcsolatot hajgyógyászunkkal, vagy érdeklődj személyesen!

Oxigénterápia bérlet

5 és 10 alkalmas oxigénterápia bérleteink is elérhetőek HAIR SPECIALIST SALONBAN. Jelentkezz be mikrokamerás haj- és fejbőrdiagnózisra és oxigénterápiás kezelésre, és hajgyógyászunk fejbőproblémád szerinti kezelési tervet ajánl számodra.

Ételintolerancia teszt

Lehet, hogy te is ételintoleranciában szenvedsz? Próbáld ki azonnali eredményt adó tesztünket!A szalonban lehetőséged van Food Detective étel intolerancia teszt helyi elvégzésére tanácsadással, melyből alig több mint 40 perc alatt kiderítheted hogy 46 féle élelmiszerből mire vagy intoleráns.

Foglalj időpontot a HAIR SPECIALIST SALON-ba:

+36 20 941 9900

HAJGYÓGYÁSZOK

Hair Specialist Salon Ronyecz Réka

Réka

Számomra nagyon fontos a kemikáliamentes munkavégzés, ezért is választottam az Oxygeni Hair termékeit, hiszen maga a kezelés és a termékek is 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak. Hiszem, hogy precízek csak akkor lehetünk, ha az adott szakterületen maximálisra képezzük magunkat, ezért folyamatosan fejlesztem tudásomat és elvárom ezt kolléganőimtől is.

Várom vendégeimet az XIII. kerületi Hair Specialist Salonban.

Hair Specialist Salon Molly

Molly

Sziasztok! Molly vagyok, fodrászként elsősorban az Oxigénterápiás hajgyógyászatra specializálódtam, illetve az Oxygeni Hair hajkezelésekre. A kezelések során a nyugodt feltöltődést biztosítom vendégeim számára, teljes mértékben kemikália mentes környezetben. Számomra fontos, hogy minden esetben segítséget nyújtsak, ezért rendszeresen képzem magam.

Szeretettel várom vendégeimet az XIII. kerületi Hair Specialist Salonban.

Nézz körül XIII.kerületi szalonunkban

VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT, KÉRJ IDŐPONTOT!

HAIR SPECIALIST SALON BY RONYECZ RÉKA

Telefonszám: +36 20 941 9900

Cím: 1139 Budapest, Frangepán utca 24.

Kövess minket social media oldalainkon is!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?