HAJDÚ-BIHAR MEGYE - Oxygeni Hair & Skin

SZALONJAINK HAJDÚ-BIHAR MEGYÉBEN

Hajdú-Bihar megye Oxigénterápia

2 3
5 2

Camy-Lux Szépségszalon

DEBRECEN

HAJGYÓGYÁSZATI ÉS ÉTELINTOLERANCIA TESZTET VÉGZŐ SZALON

Hajdú-Bihar megye

Fülöp Ilona hajgyógyász a debreceni Camy-Lux Szépségszalonban várja haj- és fejbőrproblémákkal küzdő vagy szépülni vágyó vendégeit kellemes, egyedi stílusú környezetben. Fülöp Ilona kiemelt Oxygeni Hair hajgyógyász, aki már számos skalpot kezelt eredményesen. Az oxigénterápiás kezelés elvégzésén túl hajdiagnózissal, életmód- és hajápolási tanácsadással várja vendégeit Hajdú-Bihar megyében, Debrecenben.

2 3

Jászai János Fodrász

DEBECEN

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

jaszai janos scaled

Egyetemi tanulmányaim befejezése után lettem fodrász. Kijelenthetem, hogy a munkám a hobbim, mivel szerintem az alkotásról szól. Midig a maximumot igyekszem kihozni magamból, a jó nem elég, a tökéletes a cél! A fejlődés, tanulás fontos számomra. Büszke vagyok, hogy az Oxygeni Hair hajgyógyásza lettem, így olyan komplex kezeléseket tudok végezni vendégeimen amelyek tejesen személyre szabottak, bizonyítottan jótékony hatásúak, és kockázatmentesek. Szalonomban egyedül dolgozom, ami azért előnyös, mert a kezelések relaxációs élményét nem zavarják meg különböző zajok, egy kolléga sem beszélgetéssel, esetleg hajszárítózással. Bármilyen fejbőr, illetve hajproblémád van, keress bizalommal!

2 3

SHĒDO HAIR SALON

DEBECEN

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Shedo Hair Salon - Hajdú-Bihar megye

Munkánk során tapasztaljuk, hogy a vendégek nagy százaléka küzd fejbőrporblémával. Hajhullás, zsíros haj, száraz korpa, ekcémás fejbőr. Ezáltal hajgyogyaszként fontos számomra, hogy segítséget nyújthassak mindazoknak, akik ilyen jellegű problémával küzdenek, így találtunk rá az oxigénterápiára ami 100%ban natúr kemikáliamentes és vegán. Az oxigénterápiás kezelést teljes biztonsággal tudom ajánlani gyermekeknek és kismamáknak is, mivel teljesen fájdalommentes és nem tartalmaz kemikáliát. 

2 3

Aranyhaj szépségszalon

Hajdúnánás

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Aranyhaj Szépségszalon - Hajdú-Bihar megye

Kakócz Lajosné Mónika vagyok. Tanulmányaimat 2005-ben végeztem Nyíregyházán. Azóta is fodrászként folytatom tevékenységemet egyéni vállalkozóként Hajdúnánáson. Az évek során rengeteg fejbőr problémával küzdő vendéggel találkoztam. Sajnos minden próbálkozásom és szakmai tudásom ellenére nem sikerült megoldani ezeket a problémákat, ezért döntöttem az oxigén terápiás kezelés mellett.

2 3

FACE HEAVEN SZÉPSÉGSZALON

HAJDÚSZOBOSZLÓ

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Sallai Erika - Hajdú-Bihar megye

Sallai Erika vagyok, hajgyógyász , mesterfodrász , diplomás szakoktató . 2021 tavaszán csatlakoztam az Oxygeni Csapatához . Ma is határozottan állíthatom a legjobb döntés volt melyet meghoztam . Az Oxygeni Hair csapata újabb és újabb tudással naprakészre hozza a hajgyógyászati felkészültségünket. Bár korábban már a szakdolgozatom is hajgyógyászatból írtam, de úgy érzem , ha újra kellene ismét ebből tenném , csak sokkal bővebb információkkal dúsítva . A napi munkám során a vendég haját , mint egészet nézem . Így ehhez a forma , a szín megalkotása mellett a hajszál ápoltsága , ill. a fejbőr minősége is bele tartozik.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?