Shedo Hair Salon - Oxygeni Hair & Skin

Debrecen

SHĒDO HAIR SALON

hajgyógyászat

Shedo Hair Salon - Hajdú-Bihar megye

Takács Ildikó vagyok fodrász és hajgyógyász. Gyermekkorom álmai, hogy fodrász legyek és világot járjak. Ezt a kettőt egyben sikerült megvalósítanom 10 éven át, majd miután hazaértem, a következő nagy elképzelésem a saját, csapatban működő, prémium minőségű szalon megalapítása volt, és a prémium minőség elsősorban nem csak a szem számára tökéletes, hanem a testi-lelki egészség számára is egy teljességet kínáló szolgáltatás legyen. Nem egy hagyományos szalonra vágytam, hanem egy olyanra, amelyben komplex feladatokat látunk el magas minőségben. Mindig is ragaszkodtam ahhoz a véleményemhez hogy egy hajnak nemcsak a fodrász szalonban kell szépnek lennie, és nem azért kell fodrászhoz járni hogy jó színe és formája legyen a hajnak, hanem azért, hogy ezt folyamatosan fent tudjuk tartani.

A cél az, hogy 3 héttel akár 2 hónappal vagy még több hónappal a festés után is tökéletes hajkoronát viseljen a vendég. Ehhez 2 dolog szükségeltetik: egy szakmailag magas tudással rendelkező fodrász és a vendég otthoni hajápolási rutinja, mindkettő a szakemberek felelőssége.

Azonban vannak olyan esetek, és tapasztalataim szerint most már egyre gyakoribb, hogy mindezek ellenére vannak a hajnak olyan betegségei amiket más módon kell kezelni. Ezeket a problémákat mindig valami egészségügyi oka vagyis a szervezet belső egyensúlyának a felborulása okoz. Sokféle hajgyógyászati kezelés és termékek végtelen skálája van kint a piacon. De nem őket kerestem. Szalonunkban Kevin Murphy termékekkel dolgozunk, mely, a legtökéletesebb párosítása az Oxygeni szolgáltatásnak termékeinek és üzleti filozófiájának. Missziónak tartom a környezetünk megóvását, a természettel való párhuzamban, harmóniában élést. Első benyomásra is megbabonázott az a tudás a szakmai, és elméleti háttér amivel az Oxygeni Hair rendelkezik. Minden számomra felállított kritériumnak megfelel. A tisztasága és a precízen kidolgozott termékei, a szalonban történő terápiájával együtt egy megalkotott tökéletesség. 

Rendkívül hálás vagyok, hogy a Shedo Hair Salon-ban történő Oxygeni kezelések által végre pont kerülhetett a prémium szolgáltatás végére. Legyen szó hajhullásról, pikkelysömörről, zsíros fejbőrről és még sorolhatnám, nincs olyan probléma amire nem kínál az Oxygeni Hair megoldást.
A vendégeink érdeklődése és nyitottsága rendkívül inspiráló és a vendégek együttműködésével, csodás eredményeket érünk el nemcsak a szépség, hanem az egészség fenntartásában is.

Shedo Hair Salon

Siteri Erika vagyok, 3 éve dolgozom a fodrász szakmában. A fodrászat nem csak a hivatásom a szenvedélyem is. Azt gondolom, hogy a gyönyörű frizura alapja az egészséges fejbőr és haj! Munkánk során tapasztaljuk, hogy a vendégek nagy százaléka küzd fejbőrporblémával. Hajhullás, zsíros haj, száraz korpa, ekcémás fejbőr. Ezáltal hajgyógyászként fontos számomra, hogy segítséget nyújthassak mindazoknak, akik ilyen jellegű problémával küzdenek, így találtunk rá az oxigénterápiára ami 100%-ban natúr kemikáliamentes és vegán. 

Az oxigénterápiás kezelést teljes biztonsággal tudom ajánlani gyermekeknek és kismamáknak is, mivel teljesen fájdalommentes és nem tartalmaz kemikáliát. Szeretettel várom meglévő és új vendégeimet a Shedo Hair Salon-ban.

Shedo Hair Salon

Silye Kitti vagyok, 2018 óta dolgozom fodrászként. Pályám során törekedtem kíméletes és minőségi anyagokkal dolgozni, hiszen nem mindegy, hogy hosszútávon mi kerül a bőrünkre és a környezetünkbe. Az elmúlt években számtalan fejbőrproblémás vendéggel találkoztam, akiken eddig nem tudtam hatékonyan segíteni. Az Oxygeni Hair termékeinek köszönhetően nem csak a fejbőrproblémákra hanem a hajhullásra is találtam megoldást. Célom, hogy a vendégeimnek visszaadjam az önbizalmat amit a hajhullás elvett tőlük.

Shedo Hair Salon

Soós Viktória Petra vagyok, fodrász és hajgyógyász.Már tanulókét felfigyeltem a minőségi és környezetbarát termékek fontosságára , ezért egy olyan helyen szerettem volna dolgozni ahol ezek a feltételek adottak. Gyakran érkeznek hozzám olyan vendégek akik különböző eredetű hajhullástól és fejbőrbetegségtől szenvednek , az Oxygeni Hair és a Kevin Murphy együttes kombinációjával mostmár minden lehetőségem adott hogy a vendegeim ne csak szép,de egészséges hajjal és fejbőrrel távozzanak a szalonbol.

 

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?