Hajnövesztő szérum - Oxygeni Hair & Skin
Hajnövesztő szérum

HAJNÖVESZTŐ SZÉRUM

Gyenge, ritkuló, nehezeden növekedő hajjal küzdesz? Száraz, dehidratált a bőröd? Esetleg hajhullással vagy valamilyen bőrgyógyászati problémával kell együtt élned? Mit szólnál, ha egy termék 100%-ban természetes hatóanyagainak és multifunkcionalitásának köszönhetően segítene a hajad és a bőröd egészségében is?

A hajnövesztő szérum vitaminokban és ásványi anyagokban dús természetének köszönhetően a hajnak és a bőrnek is tökéletes megoldás. A hajnövesztő szérum tartalmaz még A,B,C,E vitamint és vörös szőlő antioxidánsokat, amelyek segítségével feltölti a bőrt és annak mélyszerkezetét, revitalizálja, stimulálja a hajhagymákat és sejteket, illetve erősíti a bőr ellenálló képességét és immunitását.

HAJHULLÁS TÍPUSAI

Kétféle hajhullást különböztetünk meg: normális, illetve kóros hajhullást. Bizonyos mennyiségű haj napi szintű kihullása természetes élettani jelenség. Ha ez nem haladja meg a körülbelül napi 100 szálat, normális hajhullásról beszélünk.

Normális, kórosnak nem mondható hajhullások

Kóros hajhullások

Post Covid hajhullás

A poszt covid tünetek listája nagyon hosszú de a hajhullás különleges hiszen a többi panasszal ellentétben az akut fertőzéses szakaszban általában még nyoma sincsen, inkább a későbbi hetekben, sőt hónapokban jelentkezik. Az aktív fertőzötteknél esetleges fejbőrviszketés, fejbőr szárazság vagy épp túlzsírosodás a jellemző. A nőknél és a súlyosabb betegségen átesetteknél gyakoribb a poszt-covid szindróma kialakulása és esetükben még a hajhullás is komoly lelki traumát okoz.

Hosszan tartó fertőző, lázas betegségek után a hajhullás nem ritka jelenség. A súlyos fertőzések nyomán kialakuló hajproblémák oka lehet a szervezetben fennálló gyulladásos állapot, a megbetegedés okozta fizikai és lelki stressz, illetve a betegség leküzdése során a szervezet energia szintjének, vitaminraktárainak megfogyatkozása. A betegségek utáni fokozott hajvesztés hónapokon keresztül, sőt akár több, mint fél éven át is tarthat.

A hajhullásos problémák számos ember életét és hétköznapjait megkeserítik, ám ezek hátterében midig valamilyen megbúvó probléma áll. Számtalan ok vezethet a hajhulláshoz vagy kopaszodáshoz. Ahhoz, hogy elkerüljük vagy orvosoljuk ezt a problémát, külső és belső támogatásra is szüksége van a hajunknak, fejbőrünknek és szervezetünknek.

Összegyűjtöttük számotokra a hajhullással foglalkozó blogainkat, hogy megkönnyítsük nektek az eligazodást az ezzel kapcsolatos bonyolult és komplex problémák között. Blogainkból kiderül, hogy miben különböznek bizonyos hajhullások, hogyan ismerjük fel a tüneteket, mik a kiváltó okai, hogyan kezelhetitek őket és miben változtassatok az életmódotokon a gyógyulás kedvéért.

LEGGYAKORIBB OKOK AMIK A HAJGYÓGYÁSZATI PROBLÉMÁK MÖGÖTT ÁLLNAK

Hajnövesztő szérum

Kemikáliák

A hajgyógyászati betegségek mögött szinte mindig komplex problémák állnak. Sokan nem is gondolják, hogy a leggyakoribb fejbőr problémákat saját maguknak okozzák, ez pedig nem más, mint a nem megfelelő hajápolási termékek alkalmazása.

Sokan nem tudják, hogy egyes hajápolási rutinok amelyeket napi szinten végeznek, jelentős hajhullást tudnak eredményezni. Sokan még a mai napig is kemikáliákkal terhelik a bőrüket és szervezetüket, és nem értik miért hullik a hajuk, zsírosodik túl, szárad ki, vagy viszket a fejbőrük. Sokan megveszik az első terméket, amelyiknek szép a doboza vagy jó az illata, ám ezekkel nagyon óvatosnak kellene lennünk, mert olyan hatóanyagokat tartalmaznak amelyek rendkívül veszélyesek

A fejbőrproblémák 60-70%-a fejbőrünkben és a szervezetünkben felhalmozódott méreganyagok miatt alakul ki. A hajhullások 50%-a szintén ehhez köthető, tehát érdemes ezzel komolyabban foglalkozni! A hajfestékek a legveszélyesebb fodrászati anyagok! Akinek hajgyógyászati problémája van kerülnie kell a hagyományos összetevőjű hajfestékeket és a jövőre nézve azoknak is akiknek még nincs

hajnoveszto szerum

 

Olyan hajfestéket keresel, ami nem csak széppé, de egészségessé is teszi a hajad? Akkor látogass el egyik Natulique szalonunkba és próbáld ki természetes hajfestékeket! A kemikáliák és toxinok káros hatásától megkíméljük a hajunkat, ha organikus hajfestéket használunk. A Natalique olajos bázisával óvja a hajat a kiszáradástól. Míg a kemikáliákat tartalmazó hajfestékek elvonják a hajtól a vizet – azt  seprűssé és szárazzá téve – addig a Natulique termékcsaládunkat a bőrbetegségekkel rendelkezők és a száraz hajjal és fejbőrrel küzdők számára egyaránt ajánljuk. Óvjuk meg a természetet és hajunkat is az organikus termékek választásával!

Intoleranciák

A fejbőrproblémák és hajhullások mögött sokszor valamilyen intolerancia áll. Ezek az intoleranciák a szervezet egészséges folyamatait zavarják meg, ezáltal gátolva a normál sejtműködést. Sok szervezetben egyszerre több intolerancia jelen van, ezek összekapcsolódása pedig rengeteg negatív tünetet tud magával hozni. Mozgásszegény életmód, nem megfelelő táplálkozási szokások, a stressz és sok más olyan tényező játszik szerepet, melyeket egyre gyakrabban hoznak összefüggésbe a fejbőr problémák kialakulásával.

food detective 5 1

Az étkezés fontos szerepet játszik a bőrünk állapotában. Érdemes minden olyan élelmiszert kerülni, melyeknél intolerancia áll fenn. Ha továbbra is fogyasztjuk ezeket az élelmiszereket, akkor azok gyulladást okozhatnak a szervezetben, továbbá vitamin és tápanyag felszívódási zavart is okoznak és megnehezítik az anyagcsere folyamatokat és az emésztést. Az ételintolerancia vizsgálat otthon is elvégezhető a FoodDetective teszt segítségével, ami 46 féle élelmiszer ellenanyagának jelenlétét tudja kimutatni.

Emellett kiváltó ok lehet az időjárás is, hiszen a nedves fejbőr könnyedén megfázhat, ha hideg vagy szeles levegő éri, ugyanakkor a túlzott napfény is károsíthatja a hámsejteket. A fejbőr problémákat emellett vitaminhiány és stressz is okozhatja, de hormonális háttere vagy emésztőrendszeri okai is lehetnek. A nem megfelelő hajápolási rutin, stresszes életmód, rossz táplálkozás, környezeti tényezők vagy akár a genetikai, öröklési hajlam is kiválthatják ezeket a problémákat.

HAJHULLÁS ELLEN OXIGÉNTERÁPIÁVAL

Az oxigénterápiás kezelés a hajhagymák megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag-ellátása révén új életre kapnak, megerősödnek, a hajszálak pedig sűrűsödnek. A fejbőr megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét. Az oxigénterápia bármilyen hajas fejbőr probléma esetén használható, és csökkenti a gyógyulási és regenerálódási időt.

A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott. Az oxigénterápia ott hat, ahol a sejtanyagcsere történik: több mint 70 féle féle vitamint és ásványi anyagot juttatunk a sejtek mélyére, így maga a kezelés sejtszinten hat. A kezelés több mint 10 napig fejti ki hatását, addig épülnek be a vitaminok és ásványi anyagok. A kezelésből általában 5- 10 alkalom elegendő az otthoni hajápolási rutinnal kombinálva, persze súlyos problémák esetén szükséges lehet további kezelés!

Oxigénterápiás eredményeink

Az látványos eredmények eléréséhez és fenntartásához nélkülözhetetlen az otthoni hajápolási rutin betartása az Oxygeni Hair & Skin hajhullás elleni termékeivel, amelynek meghatározó eleme a hajnövesztő szérum. Az oxigénterápiás kezelés és az otthoni ápoló termékek is 100%-ban kemikália- és vegyianyag mentesek, így jelentősen csökkentik a xenoösztrogén bevitelt és támogatják a hormonegyensúlyt. Fontos számunkra a slow cosmetics filozófia, hogy termékeink a hajunk természetes szépségének megóvása és helyreállítása mellett, ne terheljék a környezetet és ne járuljanak hozzá ökológiai lábnyomunk növekedéséhez.

DÖNTS A KEMIKÁLIAMENTES TERMÉKEK MELLETT!

Az Oxygeni Hair hatóanyagai 100%-ban természetes eredetűek és vegánok. Semmiféle kemikáliával, szintetikus illatanyaggal vagy színezékkel nem dúsítjuk termékeinket. Kizárólag magas minőségű természetes hatóanyagokkal dolgozunk, amelyeket elsősorban Svájcból, UK-ből, Spanyolországból és Olaszországból szerzünk be. A gyártás során nem végzünk állatkísérleteket.

Az Oxygeni Hair termékei gondosan válogatott hatóanyagokat tartalmaznak, ezzel kímélve a fejbőrt, a hajat és a bőrt a mesterséges, káros anyagoktól. Igyekszünk a környezetet is kímélni, ugyanis a gyártási folyamatok során a minimumra csökkentettük a fosszilis energiafelhasználást.

Márkánk megálmodásakor szem előtt tartottuk, hogy a természetes hatóanyag-tartalmú termékekkel lehet a legtöbbet tenni a haj, fejbőr és bőr egészségéért, éppen ezért fontos volt számunkra, hogy termékeink és az oxigénterápia kemikáliáktól, és más káros anyagoktól mentesek legyenek. Az Oxygeni Hair termékei vegán hatóanyagokat tartalmaznak, nem dúsítjuk semmiféle színezékkel vagy illatanyaggal, a gyártás során pedig nem végzünk állatkísérleteket.

Mit is jelent a slowcosmetics?

HAJNÖVESZTŐ SZÉRUM HATÓANYAGAI

Vörösszőlő-kivonat

A vörös szőlő egy ókorból ismert növény, a szőlő levelének az infúzióját vagy ázatát már akkoriban is ismerték keringető és antioxidáns tulajdonságairól. A keringésserkentő tulajdonságáról híres vörös szőlő fontos tónusjavító hatással van a vénákra. A nyomelemek és a rezveratrol jelenléte szabadgyökellenes hatást és a kollagén megkötését  teszi lehetővé, ezáltal védi a bőrt a korai elöregedéstől. A különleges kvercetin – a szőlőben megbúvó gyulladáscsökkentő antioxidáns – számos szervezetre gyakorolt gyógyhatással rendelkezik.

Kiváló magnézium és B-vitamin forrás, mely segít az oxidatív stressz leküzdésében. Folsav és linolsavtartalma szintén kiemelkedő, akárcsak a benne található vas mennyisége. Immunrendszeri gyengeség során segít regenerálni a bőr immunitását. Szabadgyökellenes, öregedésgátló, összehúzó, élénkítő hatású, kiváló antioxidáns, kollagén stabilizáló, fokozza a bőr rugalmasságát.

A szőlőmag kivonat segíthet a száraz fejbőr miatt kialakuló korpásodás elleni küzdelemben. A kivonat táplálja a hajhagymákat és hidratálja a fejbőrt azáltal, hogy kiegyensúlyozza a faggyútermelést. Szélsőséges időjárási körülmények között is megtartja a nedvességet. Segít a fejbőr alatti vérkeringés javításában. Ez segít a szőrtüszőknek abban, hogy új szőrt hozzanak létre, és kitolja a régieket. Ezért a szőlőmag-kivonat alkalmazásával meggyorsíthatjuk a hajnövekedést.

Hajnövesztő szérum

Allantoin

Gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású összetevő, fellazítja a megkeményedett bőrsejteket, támogatja a faggyú kiáramlását, tisztátalan és zsíros bőrre kifejezetten alkalmas. Az allantoin természetes nyugtató, irritáció elleni és bőrvédő anyag, amely növeli az extracelluláris mátrix víztartalmát, amely a sejtek szerkezeti támogatását biztosítja. Fontos része a kötőszöveteknek is. Az allantoin növeli a bőr simaságát, elősegíti a sejtek szaporodását, és elősegíti a sebek, égési sérülések és hegek gyógyulását. Segíti a bőr gyorsabb gyógyulását és a nedvesség hatékonyabb megkötését, így az ezt az anyagot tartalmazó termékek hasznosak a száraz bőr, valamint a sebek, égési sérülések és hegek gyógyítására.

Hajnövesztő szérum

Kókusz glükozid

Nagy mennyiségben tartalmaz B-, C-, és D-vitaminokat, esszenciális zsírsavakat, különböző ásványi anyagokat és nyomelemeket. Fokozza a fejbőr immunitását, segít a gyulladások irritációk csökkentésében, új életre kelti a hajhagymákat és serkenti a haj növekedését, megerősíti a hajszálakat. Feljavítja a hajgyökerek ellenállóképességét a környezeti hatásokkal szemben. Megelőzi vagy csökkenti a hajhullást, feszesítő és rugalmasító hatású, növeli a bőr sűrűségét, növeli a sejttapadás mechanizmusát, serkenti a sejten kívüli mátrix elemeinek szintézisét, feljavítja a fibroblasztok életképességét és termelődését a bőrben. Hozzájárul a bőrünk szerkezeti integritásának megtartásához és kollagéntermelő képességének növeléséhez.

Hajnövesztő szérum

Napraforgómag-olaj

Nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat. Gyulladáscsökkentő és nyugtató hatással bír. Kiválóan hidratál és védi a bőrt. E-vitamin tartalmának köszönhetően a szabadgyökök elleni védelemben kiemelkedő szerepet tölt be. A napraforgómagolajról kimutatták, hogy megőrzi az SC integritását és javítja a felnőtt bőr hidratáltságát anélkül, hogy bőrpírt idézne elő.

Hajnövesztő szérum

HOGYAN HAT A HAJNÖVESZTŐ SZÉRUM?

A szérumban megtalálható természetes hatóanyagainak hála rengeteg problémára nyújt megoldást a termék. A szőlőben található erőteljes antioxidánsok segíthetnek a leégés kezelésében. A C-vitamin és az antioxidánsok kombinációja varázslatosan hat, ha a bőrödről van szó. Meggátolja az öregedés látható jeleit és tonizálja a bőrt. A szőlőben található C-vitamin felelős a hegek fokozatos gyógyulásáért. Eltávolítja a pigmentfoltokat és kiegyenlíti a bőrtónust, valamint a polifenolok kiegyenlítik a bőr textúráját és természetes ragyogást kölcsönöznek a bőrnek.

A benne található E-vitaminnak hála, javítja a bőröd minőségét, így búcsút mondhatsz a vegyszerekkel terhelt krémeknek és hámlasztóknak. Az E-vitamin és a linolsav jelenléte a szőlőben erőt és vitalitást ad a hajhagymáknak, ezáltal erősebbé és egészségesebbé teszi őket. Ezenkívül a szőlőben található természetes antioxidánsok serkentik a fejbőr vérkeringését, ami elősegíti a haj növekedését.

A termékben található allantoinnak egyik fő előnye a haj számára, hogy keratolitikus hatása képes kezelni vagy megelőzni a száraz és viszkető fejbőrt azáltal, hogy kondicionálja és táplálja azt. Irritációgátló tulajdonságai csökkentik a bőrpírt, megnyugtatják és felfrissítik a fejbőrt. Az allantoin emellett javítja a haj puhaságát és rugalmasságát, miközben fényessé varázsolja.

Gazdag tápanyagokban, például kalciumban, vasban, magnéziumban, cinkben és A-, K- és E-vitaminban, hatékonyan alkalmazható gyulladások és általános bőrirritációk ellen. Mivel nagyon magas az E-vitamin tartalma, bőrpuhítóként működik, amely megköti a nedvességet és jól hidratálja a bőrt. A napraforgóolajban található omega-6 segít a sejtek fejlődésében és az olyan rendellenességek kezelésében, mint az ekcéma, rosacea, akné és hegesedés.

hajnövesztő szérum

Hajnövesztő szérum

- nyugtatja és hidratálja a fejbőrt, csökkenti az irritációt
- megfékezi a hajhullást és elősegíti a haj növekedését
- segít a hámsejtek képződésében és serkenti a kollagén képződést
- erősíti és táplálja a hajat, szabályozza a fejbőr faggyúmirigy-termelését
- aktiválja a hajhagyma anyagcseréjét, új életre kelnek a hajhagymák
- a hajhagymák vitaminhoz jutnak, ezáltal könnyedén beindul a hajnövekedés
- megakadályozza a hajszálak elvékonyodását
- vitaminokkal és ásványi anyagokkal tölti fel a hajat és a bőrt
- dússá, élettelivé, ragyogóvá teszi a hajat
- csökkenti a ráncok mennyiségét és mélységét
- üdévé és ragyogóvá teszi az arcbőrt
- csökkenti a bőrgyulladást és a pattanások számát
- kezeli a rozaceát, seborrheát és az ekcémás bőrtüneteket

A HAJNÖVESZTŐ SZÉRUM HASZNÁLATA

Pure Aloe vera vs Aloe Vera Gel

A szérumokat sosem használjuk önmagukban! Vivőanyag nélkül nehezen szívódik fel, elnehezíti a bőrt és a hajat! A vivőanyag segíti az szérumok gyors és hatékony felszívódását így a hatékonyságuk mértéke is lényegesen nő. A Vitamin Serum termékünk vivőanyagai Pure Aloe Vera vagy Aloe Vera Gel termékünk, mindkettő tökéletes szinergiában és szisztémában működik a szérumokkal így bázisként használhatóak!

A Pure Aloe Vera termékünk az aloe vera növény meleg préseléséből származik, teljesen folyékony állagú, így felszívódása az olajjal együtt rendkívül gyors, általánosan ezzel a termékkel ajánljuk a Vitamin Serum keverését. Az Aloe Vera Gel termékünk az aloe vera növény hideg préseléssel nyerjük, így intenzívebb a növény minden jótékony hatása, antibakteriális, hámosító és gyulladáscsökkentő hatású.

Hajnövesztő szérum hajgyógyászati felhasználásban

  • Hajnövesztés vagy hajhullás kezelésére: spray fejű flakonba 20 ml Pure Aloe Vera + 1 pipettányi szérum. Rázzuk össze jól és vigyük fel a fejbőrre, nem szükséges leöblíteni.  Alkalmazzuk a hajápolási rutinunk utolsó lépéseként.
  • Fejbőr szárazság vagy száraz korpa kezelésére: 3-5 csepp Med Oil vagy Hydrate Oil termék + 10 ml Pure Aloe Vera + 1 pipettányi szérum. Keverjük ki spray fejű flakonban és vigyük fel a fejbőrre, nem szükséges leöblíteni.
  • Ekcéma vagy seborrhea kezelésére: 3-5 csepp olaj Med Oil vagy Hydrate Oil + 10 ml Aloe Vera + 1 pipettányi szérum + 10 ml H2O Thermal víz. Keverjünk ki spray fejű flakonban és vigyük fel a fejbőrre, nem szükséges leöblíteni.
  • Pikkelysömörös fejbőr kezelésére: 3-5 csepp Med Oil vagy Hydrate + 10 ml Pure Aloe Vera + 1 pipettányi szérum. Keverjünk ki spray fejű flakonban és vigyük fel a fejbőrre, nem szükséges leöblíteni.

Bőrgyógyászati és kozmetikai felhasználásban

  • Száraz bőr okozta seborrhea, ekcéma, pikkelysömör ápolására: 3-5 csepp Med Oil + 5 ml Pure Aloe Vera + 1 pipettányi Vitamin Serum. Keverjük ki spray fejű flakonba és fújjuk a problémás bőrfelületre, nem szükséges leöblíteni.
  • Arcbőr kezelésére ránctalanítás és szemkörnyék ápolására: 3-5 csepp Med Oil vagy Hydrate Oil + 10 ml Pure Aloe Vera + 1 pipettányi szérum. Keverjünk ki spray fejű flakonban és vigyük fel a fejbőrre, nem szükséges leöblíteni.
  • Rozacea, száraz gyulladt bőr ápolására: 3-5 csepp Med Oil vagy Hydrate Oil + 10 ml Pure Aloe Vera + 1 pipettányi szérum. Keverjünk ki spray fejű flakonban és vigyük fel a bőrre, nem szükséges leöblíteni.
  • Dehidratált, száraz, repedezett ajakápolásra: 2-3 csepp Hydrate Oilt + 5 ml Pure Aloe Vera vagy Aloe Vera + 1 pipettányi Vitamin Serum. Keverjünk ki és vigyük fel az ajkakra, nem szükséges leöblíteni.
  • Dehidratált, száraz, repedezett kézfejek vagy lábfejek kezelésére: 2-3 csepp Hydrate Oil + 5 ml Pure Aloe Vera vagy Aloe Vera Gel + 1 pipettányi Vitamin Serum. Keverjünk ki spray fejű flakonban és vigyük fel a bőrre, nem szükséges leöblíteni
  • Hajszálértágulat,seprűvisszér kezelésére: 2-3 csepp olaj + 10 ml Pure Aloe Vera vagy Aloe Vera Gel termékkel + 1 pipettányi Vitamin Serum. Keverjünk ki spray fejű flakonban és vigyük fel a bőrre. Melegen tartva masszírozzuk 5 percig, nem szükséges leöblíteni.

LEGYEN A HAJNÖVESZTŐ SZÉRUM A RUTINOD RÉSZE!

Hajnövesztő szérum

Hajápolás

Bácsalmási Mariann vezető hajgyógyászunk TIPPJE :

Gyors hajnövesztés és hajdúsítás céljából minden hajmosás alkalmával használd a “vitamin koktélodat”: 20 ml Pure Aloe Vera termékhez 1 pipettányi Vitamin Serum kerül egy spray fejű flakonban, alaposan összerázzuk és felvisszük a fejbőrre, nem szükséges leöblíteni – ez legyen az utolsó lépés a hajápolási rutinodban! Fontos, hogy a fejbőr teljes területére jusson a koktélból, a kontúrvonalban akár többször is átfújhatjuk a permettel! Ha marad a flakonban még egy kevés? Tegyél a maradékba 5 csepp Hydrate vagy Med Oilt és fújd a hajvégeidre! Majd száríthatod is 🙂

Bőrápolás

Szigeti Ági mesterkozmetikus és hajgyógyász TIPPJE :

Ránctalanítás szuper vitaminkoktéllal? Igen! Sokoldalú Vitamin Serum gyors és nagyon látványos eredményt garantál az anti- aging kezelésekben is! Építsd be nap bőrápolási rutinodba kedvenc receptúrámat 🙂

1. Tisztísd meg bőröd Hydrate vagy Sensitive Wash termékünkkel
2. Állítsd vissza arcbőröd ph értékét Tonic termékünkkel
3. Hidratáld és tökéletesítsd bőröd a következő koktéllal: 3-5 csepp Med Oil vagy Hydrate Oil termékkel és 10 ml Pure Aloe Vera termékkel keverve 1 pipettányi Vitamin Serum spray fejű flakonban, vigyük fel az arcbőrre
4. Végezzünk a szem és szájzugtól kifelé haladva gyengéd masszírozó mozdulatokkal egy kellemes arcmasszázst 2-3 percig, a szemkörnyéket se hagyjuk ki
5. Élvezzük a csodás ragyogó bőrt nap mint nap 🙂

Csomag dehidratált, vitaminhiányos bőrre

csomag dehidratált bőrreDehidratált, vitaminhiányos bőrre és fejbőrre is ajánljuk csomagunk használatát. A csomagban található termékeket úgy állítottuk össze, hogy azok komplex megoldást nyújtsanak a vitaminhiány leküzdésére és a magas hyaluronsav tartalmomnak köszönhetően mélyen táplálják és hidratálják a bőrt. Az arcbőr friss, élettelteli és üde lesz, a fejbőr állapota javul, megerősödnek és vitaminnal töltődnek fel a hajhagymák, így megáll a hajhullás és a babahajak növekedésnek indulnak.

VÉLEMÉNYEK

A testednek nem csak kívülről van szüksége a vitaminok pótlására, hanem szervezetünket belülről is táplálni kell hasznos ásványi anyagokkal, nyomelemekkel. Az Oxygeni Hair-nél központi szerepet tölt be a kemikáliamentesség és a 100%-ban természetes hatóanyagok használata. Nincs ez máshogy az étrend-kiegészítők esetében sem. A Hair Power nem tartalmaz semmilyen mesterséges vagy hozzáadott adalékanyagot, kizárólag csak természetes vitaminokat. A vegán, GMO- és gluténmentes, adalékanyagokat nem tartalmazó termékeinknek számos pozitív hatása van. Azon kívül, hogy hajad, bőröd és körmöd egészségessé és gyönyörűvé teszik, erősítik az immunrendszert is.

HÍRESSÉGEK, AKIK AZ OXYGENI HAIR & SKINT VÁLASZTOTTÁK

Tudj meg többet termékeink használatáról!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?