Komárom-Esztergom megye - Oxygeni Hair & Skin

SZALONJAINK KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYÉBEN

Komárom-esztergom megye Oxigénterápia

2 3

ÍZISZ BEAUTY

BÁBOLNA

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Ízisz Beauty - Komárom-Esztergom megye

Én miért választottam az Oxygeni Hair-t ? Manapság annyi kemikáliát be viszünk a szervezetünkbe hogy nem is gondolunk rá hogy milyen következményei is lehetnek . Oxygeni Hair termékek természetes hatóanyagokból készültek. A pályafutásom során sok hajgyógyászati problémával küzdő emberrel találkoztam akiknek sajnos nem tudtam segíteni . És nagyon örültem amikor tudomást szereztem erről a kezelésről és a hatékonyságáról.

ikonok

GLOWING SKIN BEAUTY

BOKOD

KOZMETIKAI SZALON

Glowing Skin Beauty - Komárom-Esztergom megye

Sziasztok, Zsöllei Zsanett vagyok, és bokodon erősítem a Glowing Skin Beauty csapatàt. Csak és kizárólag professzionális, és kemikália mentes termékekkel dolgozunk a szalonban, de mi az oka, hogy arckezeléseinket kibővítettük az oxygeni termékeivel? Szerettem volna megoldani azon Vendégek problémáit, akik ekcémával küzdenek, így találtam rá a kozmetikai oxigénterápiás kezelésre. Sikerült gyönyörű eredményeket produkálnunk a kezelések sejtmegújító hatása miatt, nem csak ekcémás bőrűeknek, hanem száraz irritált, fakó, öregedő,mélyrétegi vízhiánnyal küzdő Vendégeinknek is.

2 3

Hajwellnes & Fodrászat

DOROG

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Hajwellness & Fodrászat - Edit Pap

Pap Editnek hívnak 2007-ben végeztem fodrászként,ezt megelőzően egészségügyben dolgoztam. Hosszú ideje foglalkoztatott a gondolat, hogy ha már az életem része volt az ápolás, gyógyítás, hogyan tudnám ezt a fodrászat szépségével ötvözni?! Így jött a gondolat, hogy hajgyógyászattal szeretnék foglalkozni! Ebből kiindulva találtam rá az Oxygeni Hair oldalára. Elolvasva mindent amit írtak, rögtön tudtam hogy ez az amit én keresek! Az oxygeni kezelésekkel tudok úgy gyógyitani, segíteni a vendégeken, ami valódi eredménnyel jár! Mivel az üzletem tematikája is a természet közelségére lett formálva, külön öröm számomra, hogy az oxygeni termékei organikus anyagok, flakonjai pedig a fenntarthatóság jegyében készültek!

2 3
ikonok

PURE VELVET SZÉPSÉGSZALON

DOROG

HAJGYÓGYÁSZATI ÉS KOZMETIKAI SZALON

Pure Velvet Szépségszalon- Komárom-Esztergom megye

Fürsztenczeller Cintia vagyok, fodrász tanulmányaim során a gyakorlati időmet a Szabó Imre szalonokban töltöttem Budapesten, ahol lehetőségem volt megismerkedni az Oxygeni márkával. Édesanyám akkoriban egy intenzív Post-Covid hajhulláson ment keresztül, melyet az oxigénterápiával nem csak megállítanunk sikerült, de a kezelés új babahajak növekedését is eredményezte. Ennek hatására döntöttem úgy, hogy az eljárást a saját szalonomban is alkalmazni fogom, hiszen a terápia akár a legmakacsabb fejbőrbetegségeken, hajhullásokon is képes segíteni. Szeretettel várom új és meglévő vendégeimet oxigénterápiás kezelésre Dorogon, Komárom-Esztergom megyében!

ikonok

Réka Kozmetika

DOROG

KOZMETIKAI SZALON

Réka Kozmetika - Komárom-Esztergom megye

Egy kedves barátom mesélt nekem az Oxigénterápiáról. Annyira megnyerő volt számomra, hogy egyből elvégeztem az oktatást és így elérhetővé vált a vendégeim részére a kezelés. Már az első kezeléseknél nagyon látványos eredményeket értünk el.

2 3

HAIR WIZZARD

Esztergom (kertváros)

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Pánya Mónika -Hair Wizzard - Komárom-Esztergom megye

Pánya Mónikának hívnak, 19 éve dolgozom fodrászként, ebből 5 évet dolgoztam hajgyógyász mellett és itt éreztem meg a fontosságát, hogy foglalkoznom kell a különböző eredetű haj és fejbőr problémával, hogy maximálisan személyre szabott szolgáltatást nyújthassak a vendégeim számára. Mindig is nagy hangsúlyt fektettem az otthoni és a szalonban végzett hajápolási rutinra is. Nagy odafigyeléssel állok nem csak a haj szépségéhez, de most már a fejbőr egészségéhez is. Ugyan olyan fontosnak tartom a vendégeimmel történő konzultálást és az állapotfelmérést, mint magát a fodrászati tevékenységet. Várlak szeretettel Komárom-Esztergom megyében, a Hair Wizzard szalonban!

ikonok

VITALITÁS SZALON

ESZTERGOM

KOZMETIKAI SZALON

Vitalitás Szalon- Komárom-Esztergom megye

Kozmetikusként fontosnak tartom a problémás bőr kezelését olyan módszerrel, amely természetes hatóanyagokat tartalmaz, konzerváló és kemikália mentes, kipróbált, hatékony. Ezt nyújtja számomra a gyógyászatban már bevált Oxigénes immunterápia, amelyet szívből ajánlok minden psoriázissal, ekcémával, gyulladt, aknés, heges, száraz, kipirosodásra hajlamos, vagy idősödő bőrrel küzdő vendégemnek. Az Oxigén terápia serkenti a sejtek anyagcseréjét, a tápanyagok felvételét, a méreganyagok ürülését, a bőr megújulását, és az öngyógyító folyamatok beindulását.

2 3

ORCHIDEA SZÉPSÉGSZALON

Komárom

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

orchidea szalon1 copy

Szalonunk egyik védjegye az egészséges szépség szem előtt tartása. Ezen túl fontos számunkra a folyamatos megújulás, napjaink kóvetelményeinek megfelelő innovációk felkutatása.
Így került szolgáltatásaink széles palettájára az “Oxygeni Hajgyógyászat” is. A kezelésekkel elért eredményeink, és vendégeink elégedett visszajelzései alapján büszkék vagyunk arra, hogy egy dinamikusan fejlődő, ország szerte elismert csapat tagjai lehetünk! Terveink közt szerepel az “Oxygeni Skin” azaz a bőrápolás kozmetikánkba történő bevezetése is! Hálásak vagyunk a lehetőségért, köszönjük Oxygeni Hair!

2 3

BANAI JUDIT

TATA

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Banai Judit - Komárom-Esztergom megye

Banai Judit vagyok. Egy jelentős hajhullással járó epizódom vezetett a hajgyógyászat és az oxigénterápia irányába. Így aktívan részt vehetek mások haj és fejbőr problémáinak kezelésében is. Megoldásokat keresek és találok. Az oxigénterápia pedig egy rendkívül hatékony megoldás. Sejtszinten hat. A fejbőr saját védekező és öngyógyító folyamatait állítja helyre a kezelés során tiszta oxigénnel bejuttatott vitaminok és ásványi anyagok segítségével, a fejbőr gondos előkészítését követően. 

ikonok

Betty Beauty Artist

TATA

KOZMETIKAI SZALON

Betty Beauty Artist - Komárom-Esztergom megye

Kozmetikusként és szempilla stylistként dolgozom Tatán. Fontos számomra az egészséges bőr. Olyan terméket kerestem, ami bio,vegán, szulfát- és parabén mentes, illetve olyan kezelést ami tényleg hatásos és a problémás bőrű vendégeimnek segítséget nyújt. Így találtam rá az „Oxygeni”-re. Az oxigénnel való hatóanyag bejutatás látványos eredményt garantál. A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes. A kezelés során a hatóanyagok felszívódnak, beépülnek és hasznosulnak, míg a fel nem szívódó hatóanyagok raktárt képeznek és a következő 10 napban hasznosulnak. Serkenti a kollagén- és elasztin termelést, továbbá véd a szabad gyökök ellen. Növeli a sejt energiatermelését, erősíti a sejtfalakat, és ellátja a bőrt aminosavakkal. 

ikonok

CK Kozmetika

TATABÁNYA

KOZMETIKAI SZALON

CK Kozmetika - Komárom-Esztergom megye

Czvitkó Klaudia vagyok. 2 éve végeztem kozmetikusként, szinte egyből rátaláltam az oxigénterápiás kezelésre. Egy kedves ismerősöm ajánlotta aki szakmabeli és már dolgozott a termékekkel ennek hatására én is bele vágtam. Nagyon örülök, hogy elkezdtem az Oxygenivel dolgozni, mert imádom a kezelést. A legjobb számomra a természetesség, kemikália mentes termékek és a hatás a bőrön az maga a csoda. Várlak szeretettel Komárom-Esztergom megyében található szalonomban!

2 3

OXYGENI HAIR BY CINTI

TATABÁNYA

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Oxygeni Hair by Cinti - Komárom-Esztergom megye

Bognár Cintia vagyok, 2011-ben végeztem fodrászként. Az általános fodrászatban sajnos nem sikerült önmagamat megtalálni , ezért úgy döntöttem, hogy amit a szakmámban igazán szeretek a hajhosszabbítás, fonások, frizurák készítésében teljesedek ki. Ezek mellett mindenképpen szerettem volna még egy olyan szolgáltatást ami megoldást jelent azoknak a vendégeknek akiknek fejbőr problémáik vannak, hisz napjainkban az emberek 90%-a ilyen jellegű problémával küzd. Várlak szeretettel Komárom-Esztergom megyében található szalonomban!

2 3

Avantgarde Szalon

Oroszlány

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Avantgarde Szalon - Komárom-Esztergom megye

Arra törekszem, hogy a vendégeimnek ,tanulóimnak mindig naprakész legyek, ezért mindig elsajátítom a legújabb trendeket,oktatásokon,tanfolyamokon, továbbképzéseken veszek részt. Viszont egyre többször fordulnak hozzám vendégeim a különböző fejbőrproblémák okozta tüneteikkel. Szerettem volna nekik a problémáikat megoldani ezért elvégeztem az Oxygeni Hair hajgyógyászati képzését.Úgy érzem, hogy utána a tudásom akkor teljesedett ki amikor elkezdtem a hajgyógyászattal is foglalkozni. Nagyon sok esetben a fejbőr és hajszerkezeti problémák eredete egészen a hajgyökérben rejtőzik és speciális kezelést igényel

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?