Pánya Mónika -Hair Wizzard - Oxygeni Hair & Skin

Esztergom (kertváros)

PÁNYA MÓNIKA - Hair Wizzard

hajgyógyászat

Pánya Mónika -Hair Wizzard - Komárom-Esztergom megye

Pánya Mónikának hívnak, 19 éve dolgozom fodrászként, ebből 5 évet dolgoztam hajgyógyász mellett és itt éreztem meg a fontosságát, hogy foglalkoznom kell a különböző eredetű haj és fejbőr problémával, hogy maximálisan személyre szabott szolgáltatást nyújthassak a vendégeim számára. Mindig is nagy hangsúlyt fektettem az otthoni és a szalonban végzett hajápolási rutinra is. Nagy odafigyeléssel állok nem csak a haj szépségéhez, de most már a fejbőr egészségéhez is. Ugyan olyan fontosnak tartom a vendégeimmel történő konzultálást és az állapotfelmérést, mint magát a fodrászati tevékenységet. 

Úgy vélem a haj egészségének megőrzése és a fejbőr gyógyítása elengedhetetlen része a szépségápolásnak, ráadásul nem csak a vendég lelkét építi, hanem elhivatottságom miatt az enyémet is. Egyfajta “gyógyításként” élem meg ezt az egészet… Eddig is a munkám szerelmese voltam, de ezzel a lehetőséggel úgy érzem teljessé tudom tenni a vendégeimre fordított időt és teljes összhangba hozhatnám az egészséges fejbőr és szép haj fogalmát.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?