Komárom-Esztergom megye - Oxygeni Hair & Skin

SZALONJAINK KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYÉBEN

Komárom-esztergom megye Oxigénterápia

2 3

ÍZISZ BEAUTY

BÁBOLNA

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Ízisz Beauty - Komárom-Esztergom megye

Én miért választottam az Oxygeni Hair-t ? Manapság annyi kemikáliát be viszünk a szervezetünkbe hogy nem is gondolunk rá hogy milyen következményei is lehetnek . Oxygeni Hair termékek természetes hatóanyagokból készültek. A pályafutásom során sok hajgyógyászati problémával küzdő emberrel találkoztam akiknek sajnos nem tudtam segíteni . És nagyon örültem amikor tudomást szereztem erről a kezelésről és a hatékonyságáról.

ikonok

GLOWING SKIN BEAUTY

BOKOD

KOZMETIKAI SZALON

Glowing Skin Beauty - Komárom-Esztergom megye

Sziasztok, Zsöllei Zsanett vagyok, és bokodon erősítem a Glowing Skin Beauty csapatàt. Csak és kizárólag professzionális, és kemikália mentes termékekkel dolgozunk a szalonban, de mi az oka, hogy arckezeléseinket kibővítettük az oxygeni termékeivel? Szerettem volna megoldani azon Vendégek problémáit, akik ekcémával küzdenek, így találtam rá a kozmetikai oxigénterápiás kezelésre. Sikerült gyönyörű eredményeket produkálnunk a kezelések sejtmegújító hatása miatt, nem csak ekcémás bőrűeknek, hanem száraz irritált, fakó, öregedő,mélyrétegi vízhiánnyal küzdő Vendégeinknek is.

2 3
ikonok

PURE VELVET SZÉPSÉGSZALON

DOROG

HAJGYÓGYÁSZATI ÉS KOZMETIKAI SZALON

Pure Velvet Szépségszalon- Komárom-Esztergom megye

Fürsztenczeller Cintia vagyok, fodrász tanulmányaim során a gyakorlati időmet a Szabó Imre szalonokban töltöttem Budapesten, ahol lehetőségem volt megismerkedni az Oxygeni márkával. Édesanyám akkoriban egy intenzív Post-Covid hajhulláson ment keresztül, melyet az oxigénterápiával nem csak megállítanunk sikerült, de a kezelés új babahajak növekedését is eredményezte. Ennek hatására döntöttem úgy, hogy az eljárást a saját szalonomban is alkalmazni fogom, hiszen a terápia akár a legmakacsabb fejbőrbetegségeken, hajhullásokon is képes segíteni. Szeretettel várom új és meglévő vendégeimet oxigénterápiás kezelésre Dorogon, Komárom-Esztergom megyében!

ikonok

Réka Kozmetika

DOROG

KOZMETIKAI SZALON

Réka Kozmetika - Komárom-Esztergom megye

Egy kedves barátom mesélt nekem az Oxigénterápiáról. Annyira megnyerő volt számomra, hogy egyből elvégeztem az oktatást és így elérhetővé vált a vendégeim részére a kezelés. Már az első kezeléseknél nagyon látványos eredményeket értünk el.

2 3

HAIR WIZZARD

Esztergom (kertváros)

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Pánya Mónika -Hair Wizzard - Komárom-Esztergom megye

Pánya Mónikának hívnak, 19 éve dolgozom fodrászként, ebből 5 évet dolgoztam hajgyógyász mellett és itt éreztem meg a fontosságát, hogy foglalkoznom kell a különböző eredetű haj és fejbőr problémával, hogy maximálisan személyre szabott szolgáltatást nyújthassak a vendégeim számára. Mindig is nagy hangsúlyt fektettem az otthoni és a szalonban végzett hajápolási rutinra is. Nagy odafigyeléssel állok nem csak a haj szépségéhez, de most már a fejbőr egészségéhez is. Ugyan olyan fontosnak tartom a vendégeimmel történő konzultálást és az állapotfelmérést, mint magát a fodrászati tevékenységet. Várlak szeretettel Komárom-Esztergom megyében, a Hair Wizzard szalonban!

ikonok

VITALITÁS SZALON

ESZTERGOM

KOZMETIKAI SZALON

Vitalitás Szalon- Komárom-Esztergom megye

Kozmetikusként fontosnak tartom a problémás bőr kezelését olyan módszerrel, amely természetes hatóanyagokat tartalmaz, konzerváló és kemikália mentes, kipróbált, hatékony. Ezt nyújtja számomra a gyógyászatban már bevált Oxigénes immunterápia, amelyet szívből ajánlok minden psoriázissal, ekcémával, gyulladt, aknés, heges, száraz, kipirosodásra hajlamos, vagy idősödő bőrrel küzdő vendégemnek. Az Oxigén terápia serkenti a sejtek anyagcseréjét, a tápanyagok felvételét, a méreganyagok ürülését, a bőr megújulását, és az öngyógyító folyamatok beindulását.

2 3

ORCHIDEA SZÉPSÉGSZALON

Komárom

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

orchidea szalon1 copy

Szalonunk egyik védjegye az egészséges szépség szem előtt tartása. Ezen túl fontos számunkra a folyamatos megújulás, napjaink kóvetelményeinek megfelelő innovációk felkutatása.
Így került szolgáltatásaink széles palettájára az “Oxygeni Hajgyógyászat” is. A kezelésekkel elért eredményeink, és vendégeink elégedett visszajelzései alapján büszkék vagyunk arra, hogy egy dinamikusan fejlődő, ország szerte elismert csapat tagjai lehetünk! Terveink közt szerepel az “Oxygeni Skin” azaz a bőrápolás kozmetikánkba történő bevezetése is! Hálásak vagyunk a lehetőségért, köszönjük Oxygeni Hair!

2 3

BANAI JUDIT

TATA

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Banai Judit - Komárom-Esztergom megye

Banai Judit vagyok. Egy jelentős hajhullással járó epizódom vezetett a hajgyógyászat és az oxigénterápia irányába. Így aktívan részt vehetek mások haj és fejbőr problémáinak kezelésében is. Megoldásokat keresek és találok. Az oxigénterápia pedig egy rendkívül hatékony megoldás. Sejtszinten hat. A fejbőr saját védekező és öngyógyító folyamatait állítja helyre a kezelés során tiszta oxigénnel bejuttatott vitaminok és ásványi anyagok segítségével, a fejbőr gondos előkészítését követően. 

ikonok

Betty Beauty Artist

TATA

KOZMETIKAI SZALON

Betty Beauty Artist - Komárom-Esztergom megye

Kozmetikusként és szempilla stylistként dolgozom Tatán. Fontos számomra az egészséges bőr. Olyan terméket kerestem, ami bio,vegán, szulfát- és parabén mentes, illetve olyan kezelést ami tényleg hatásos és a problémás bőrű vendégeimnek segítséget nyújt. Így találtam rá az „Oxygeni”-re. Az oxigénnel való hatóanyag bejutatás látványos eredményt garantál. A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes. A kezelés során a hatóanyagok felszívódnak, beépülnek és hasznosulnak, míg a fel nem szívódó hatóanyagok raktárt képeznek és a következő 10 napban hasznosulnak. Serkenti a kollagén- és elasztin termelést, továbbá véd a szabad gyökök ellen. Növeli a sejt energiatermelését, erősíti a sejtfalakat, és ellátja a bőrt aminosavakkal. 

ikonok

CK Kozmetika

TATABÁNYA

KOZMETIKAI SZALON

CK Kozmetika - Komárom-Esztergom megye

Czvitkó Klaudia vagyok. 2 éve végeztem kozmetikusként, szinte egyből rátaláltam az oxigénterápiás kezelésre. Egy kedves ismerősöm ajánlotta aki szakmabeli és már dolgozott a termékekkel ennek hatására én is bele vágtam. Nagyon örülök, hogy elkezdtem az Oxygenivel dolgozni, mert imádom a kezelést. A legjobb számomra a természetesség, kemikália mentes termékek és a hatás a bőrön az maga a csoda. Várlak szeretettel Komárom-Esztergom megyében található szalonomban!

2 3

OXYGENI HAIR BY CINTI

TATABÁNYA

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Oxygeni Hair by Cinti - Komárom-Esztergom megye

Bognár Cintia vagyok, 2011-ben végeztem fodrászként. Az általános fodrászatban sajnos nem sikerült önmagamat megtalálni , ezért úgy döntöttem, hogy amit a szakmámban igazán szeretek a hajhosszabbítás, fonások, frizurák készítésében teljesedek ki. Ezek mellett mindenképpen szerettem volna még egy olyan szolgáltatást ami megoldást jelent azoknak a vendégeknek akiknek fejbőr problémáik vannak, hisz napjainkban az emberek 90%-a ilyen jellegű problémával küzd. Várlak szeretettel Komárom-Esztergom megyében található szalonomban!

2 3

Avantgarde Szalon

Oroszlány

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Avantgarde Szalon - Komárom-Esztergom megye

Arra törekszem, hogy a vendégeimnek ,tanulóimnak mindig naprakész legyek, ezért mindig elsajátítom a legújabb trendeket,oktatásokon,tanfolyamokon, továbbképzéseken veszek részt. Viszont egyre többször fordulnak hozzám vendégeim a különböző fejbőrproblémák okozta tüneteikkel. Szerettem volna nekik a problémáikat megoldani ezért elvégeztem az Oxygeni Hair hajgyógyászati képzését.Úgy érzem, hogy utána a tudásom akkor teljesedett ki amikor elkezdtem a hajgyógyászattal is foglalkozni. Nagyon sok esetben a fejbőr és hajszerkezeti problémák eredete egészen a hajgyökérben rejtőzik és speciális kezelést igényel

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?