Bezerédi Szépség Stúdió - Krizsány Ildikó - Oxygeni Hair & Skin

Dunaharaszti

Bezerédi Szépség stúdió

hajgyógyászat, ételintorencia teszt, kiemelt Oxygeni Hair referencia szalon

Bejelentkezés

nyitva

hétfő-péntek: 09:00 – 19:00
szombat, vasárnap: zárva

Bezerédi Szépség Stúdió

Krizsány Ildikó hajgyógyász a dunaharaszti Bezerédi Szépség Stúdióban várja haj- és fejbőrproblémákkal küzdő vagy szépülni vágyó vendégeit. Krizsány Ildikó kiemelt Oxygeni Hair hajgyógyász, aki már számos skalpot kezelt eredményesen. Az oxigénterápiás kezelés elvégzésén túl hajdiagnózissal, életmód- és hajápolási tanácsadással várja vendégeit.

A Bezerédi Szépség stúdió hajgyógyásza

Professzionális, igényes munka, jókedv és vendégközpontú hozzáállás várja Krizsány Ildikó hajgyógyász vendégeit a Bezerédi Szépség Stúdió modern és letisztult környezetében.

Bezerédi Szépség Stúdió

A fodrász szakma iránti érdeklődésem már pici kislány koromban kezdődött, amikor édesanyám magával vitt mindig a fodrászhoz, amikor szépülni ment. Emlékszem mennyire lenyűgöztek a fodrász nénik miközben formálták egy- egy hölgy haját. A női frizurák elkészítése közben szárnyal a lelkem és boldogság tölti el a szívemet, így a fodrászat, egyszerre munka és hobby a számomra.

Vendégeim körében, sorra tapasztaltam, hogy egy-egy szép frizura elkészítésekor a vendégek magas százaléka valamilyen fejbőr problémával küzd. Ezeket a problémákat a nem megfelelő termékek használata, stresszes életmód, rossz táplálkozás, környezeti tényezők vagy akár a genetika, öröklési hajlam is kiválthatják. Az Oxygeni Hair hajgyógyászati programjával azonban, már nem csak a frizurák elkészítésében lehetek jártas, hanem végre segíthetek olyan vendégeimnek is, akiknek fejbőr problémával, hajhullással küzdenek. Hajgyógyászként, így elmondhatom, hogy „A szép haj az egyik legjobb névjegy, amivel bemutatkozhatunk…” Bízd Rám magad. és az Oxygeni Hair hajgyógyászaként visszanyerjük hajad és fejbőröd egészséges állapotát.

Szeretettel várom kedves vendégeimet. – Krizsány Ildikó hajgyógyász

Oxigénterápiás szolgáltatások a Bezerédi Szépség stúdióban

Bezerédi Szépség Stúdió
  • Mikrokamerás és manuális hajdiagnózis, konzultáció
  • Személyre szabott kezelési terv
  • Oxigénterápiás kezelés rövid és hosszú hajú vendégek számára
  • Otthoni hajápolási program ajánlás
  • Személyre szabott termékajánlás
  • Életmód tanácsadás, amely serkenti a kezelés hatását
  • Oxigénterápiás bérlet vásárlás
  • Oxigénterápiás ajándékutalvány vásárlás
  • Havonta nyílt napok tartása, kedvezményekkel
Oxigénterápiás ajándékutalvány

Ha egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet, Krizsány Ildikónál 1, 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia ajándékutalványt is vásárolhatsz. A részletekért vedd fel a kapcsolatot hajgyógyászunkkal, érdeklődj személyesen!

Nyílt nap

A Bezerédi Szépség Stúdió referenciaszalonban minden hónapban várjuk vendégeinket nyílt napunkon! Oxigénterápiás nyílt napjaink keretében minden hónapban egyszer díjmentesen veheted igénybe a mikrokamerás és manuális hajdiagnózist és kedvezményesen vásárolhatod meg termékeinket és 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia bérletünket.

Oxigénterápia bérlet

5 és 10 alkalmas oxigénterápia bérleteink elérhetőek Krizsány ildikó hajgyógyásznál. Jelentkezz be mikrokamerás haj- és fejbőrdiagnózisra és oxigénterápiás kezelésre, és hajgyógyászunk fejbőproblémád szerinti kezelési tervet ajánl számodra. 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia bérletedet személyesen átveheted a szalonban, és mellé részletes tájékoztatót kapsz a kezelésről és receptúrát az otthoni hajápoló termékek megfelelő használatához.

OXIGÉNTERÁPIA MINDEN TÍPUSÚ HAJ- ÉS FEJBŐRPROBLÉMA KEZELÉSÉRE

A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A hajhagymák megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, megerősödnek és sűrűsödnek a hajszálak, a fejbőr pedig megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét.

A Bezerédi Szépség Stúdió referenciaszalonban nemcsak haj- és fejbőrproblémával küzdő, de a fejbőrproblémák megelőzésére vagy a gyorsabb hajnövesztésre törekvő vendégeinket is szeretettel várjuk, komplex hajgyógyászati kezeléssel, valamint személyre szabott hajápolási és életmódtanácsadással.

Az oxigénterápia eredményes hajgyógyászati kezelés minden típusú haj- és fejbőrprobléma esetén, legyen az bármilyen típusú hajhullás (diffúz, androgén alopecia, foltos hajhullás, kopaszodás) és fejbőrprobléma (zsíros vagy száraz haj, zsíros vagy száraz korpa, seborrea, ekcéma, irritáció).

Az Oxigénterápia kezelések segítséget nyújtanak abban, hogy a fejbőr egészséges legyen, segít a hajhagymák erősödésében, ezáltal könnyebben elindul a haj növekedése. Napjainkban az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat.

Amire az oxigénterápiás kezelés segítséget nyújt: intenzív hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. Szervi és lelki betegségeink egyaránt direkt hatással vannak immunrendszerünkre. Aminek következtében fejbőrünk és hajunk állapotát is érik a nem kívánt, negatív hatások. Fejbőrünk hajszálaink táptalaja, amelyről épp olyan mértékben kell gondoskodnunk, mint bármely más bőrfelületünkről vagy szervünkről.

Oxigénterápiánk az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely hajas fejbőrprobléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál.

A kezelés menete

Krizsány Ildikó hajgyógyász haj- és fejbőrproblémával küzdő vendégeit komplex hajgyógyászati kezeléssel várja a dunaharaszti Bezerédi Szépség Stúdióban, de egészséges hajú vendégei számára is személyre szabott hajápolási és életmódtanácsadást kínál a fejbőrproblémák megelőzése vagy a gyorsabb hajnövesztés céljából. Az oxigénterápiás kezelés során az életmódra és korábbi betegségekre vonatkozó beszélgetést követően mikrokamerával és manuálisan vizsgálja meg a haj és fejbőr állapotát, amelynek függvényében személyre szabott kezelést és otthoni hajápolási csomagot állít fel vendégei számára. Krizsány Ildikónál a hajgyógyászati – hajápolási kezelésen és tanácsadáson túl olyan életmódbeli tanácsokra is szert tehetsz, amelyekkel gyorsabban leküzdheted fejbőrproblémád és lerövidítheted a kezelési időt.

ÁRLISTA

Szolgáltatás Normál ár
Hajgyógyászati tanácsadás – Mikrokamerás fejbőr és hajdiagnózis 5.000 Ft
Egy alkalmas Oxigénterápiás kezelés férfiaknak és rövid hajú vendégeinknek 19.000 Ft
Egy alkalmas Oxigénterápiás kezelés fél- és hosszú hajú vendégeink számára 22.000 Ft
5 alkalmas bérlet – Oxigénterápiás kezelés férfiaknak és rövid hajú vendégeinknek 75.000 Ft
5 alkalmas bérlet – Oxigénterápiás kezelés fél- és hosszú hajú vendégeink számára 85.000 Ft
10 alkalmas bérlet – Oxigénterápiás kezelés férfiaknak és rövid hajú vendégeinknek 150.000 Ft
10 alkalmas bérlet – Oxigénterápiás kezelés fél- és hosszú hajú vendégeink számára 170.000 Ft

A BEZERÉDI SZÉPSÉG Stúdióban HASZNÁLT TERMÉKEK

ÁSZF

Oxygeni Hair kemikáliamentes kozmetikai és hajápolási termékek

Az Oxygeni Hair kemikália mentes haj és testápoló kozmetikumai az oxigénterápiás kezelés komplex termékcsaládja, amely a haj-, fejbőr- bőr és arcbőr típusának és állapotának megfelelő ápolást biztosít. Célunk, hogy a bőr és fejbőrproblémák kezeléséhez vagy a fejbőr és a haj egészségéhez megfelelő otthoni hajápolás mindenki számára elérhető legyen! 100% natúr, vegán, professzionális termékeink hajproblémák szerinti csomagokban találhatóak meg webshopunkban. Csomagjainkat speciális receptúrák szerint, tapasztalt hajgyógyászok  és bőrgyógyászok szakértelmével állítottuk össze. Csomagjainkban magas dózisú vitaminok és ásványi anyagok, illetve aktiváló anyagok együttesen lépnek fel a fejbőr és bőrproblémák ellen.

natulique termekek

Natulique hajápolási termékek

A Natulique organikus hajápoló és finish termékeit szívesen ajánlom, azoknak a vendégeimnek is, akik fejbőrproblémákkal küzdenek. Igazoltan organikus alapanyagok, kiemelkedő minőség, kiváló hatékonyság és könnyű használhatóság – ezek jellemzik a NATULIQUE styling és hajápoló termékcsaládokat. Minden hajtípusra és hajápolási célra speciális termékeket és komplex megoldásokat biztosít, a természetes alapanyagok erejével.

Bezerédi Szépség Stúdió / 2330 Dunaharaszti, Somogyvári Gyula utca 57. / + 36 20 211 0321

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?