Sallai Erika- Face Heaven Szépségszalon - Oxygeni Hair & Skin

Hajdúszoboszló

FACE HEAVEN SZÉPSÉGSZALON

hajgyógyászat

Sallai Erika vagyok, hajgyógyász , mesterfodrász , diplomás szakoktató. 2021 tavaszán csatlakoztam az Oxygeni Csapatához. Ma is határozottan állíthatom a legjobb döntés volt melyet meghoztam. Az Oxygeni Hair csapata újabb és újabb tudással naprakészre hozza a hajgyógyászati felkészültségünket. Bár korábban már a szakdolgozatom is hajgyógyászatból írtam, de úgy érzem, ha újra kellene ismét ebből tenném, csak sokkal bővebb információkkal dúsítva. A napi munkám során a vendég haját , mint egészet nézem. Így ehhez a forma , a szín megalkotása mellett a hajszál ápoltsága, ill. a fejbőr minősége is bele tartozik. Így sok esetben számos probléma / hajhullás, korpásodás, zsírosodás stb./ feltárására is sort kerítek. Vendégeim tudják , bármilyen fejbőr elváltozással megkeresnek, mindenre találunk megoldást .

Szeretettel várom minden meglévő, s új vendégemet aki szeretné a fejbőr, hajrendellenességére megtalálni a megoldást és megszüntetni. Egy szép ápolt haj, fejbőr a hétköznapi megjelenés egyik alappillére. Tegyünk az egészséges fejbőrödért!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?