Sikertörténet Ibolya, Misányi Johanna - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

IBOLYA, MISÁNYI JOHANNA VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

„Történetem 2022. júliusában kezdődött. Éppen nyaraltam, de nem éreztem felhőtlen boldogságot, mert akkor észleltem először, hogy hajmosás és fésülködés alkalmával a szokásosnál lényegesen több hajszál elvesztését tapasztaltam.

Gyerekkorom óta hosszú hajat viseltem. Szerettem, sosem volt vele problémám, szerencsésnek éreztem magam, mert erős szálú, egészséges, jól formálható hajat örököltem a szüleimtől. Egyszerűen imádtam! Az átlagosnál több hajam volt mindig is, ezért eleinte a szokásos, természetes, időszakosan ismétlődő hajváltással vigasztaltam magam. De sajnos a hullás nem állt meg. 

Ősz elején kezdett hatalmába keríteni a kétségbeesés. Addigra már hetek óta csak hullott a hajam, rettegtem minden hajmosástól. A lakás minden pontja, a lefolyó, a fésű…mindenhol csak brutális mennyiségű elhullott hajat láttam. Az önbizalmam padlóra került.

Persze én is, (mint sok hasonló problémával küzdő ember) a barátaim tanácsára hajhullás elleni szereket vásároltam gyógyszertárból, drogériából, de sajnos a használatuk során nem tapasztaltam semmiféle pozitív változást, mert a hajam egyre csak hullott, és hullott

Ekkor döntöttem el, hogy nagyon komolyan utánajárok a problémámnak, mert akkorra már olyan kevés hajam maradt, hogy csak egy lépés választott el a parókavásárlástól.  Tanácstalan voltam, hogy első lépésként merre induljak. Tisztában voltam azzal, hogy a hajhullást mindig egy belső probléma okozza. Ilyen módon jelez a szervezet, hogy valami nincs rendben. Első körben laborvizsgálatokra mentem. Minden értéket megnézettem, ami kimutathatja, kellemetlenségem okát. Az eredmény negatív lett, ami egyrészt megnyugtató volt, hiszen a leleteim alapján teljesen egészségesnek tűntem. Másrészt velem maradt a kétségbeesés; ha a szervezetemmel minden rendben, akkor hogyan fogom megtudni, mi történik a hajammal?? Mi lesz velem? Minden napom hetek, hónapok óta a hajhullás elleni küzdelemmel telt. 

Egy barátomnak köszönhetően ekkor találkoztam a hajgyógyászat fogalmával, amelyről eddig soha nem hallottam (persze, mert egyáltalán nem volt rá szükségem). Utánaolvastam a témának, hogy Magyarországon is van lehetőség hajgyógyászati kezeléseket igénybe venni. Rátaláltam az Oxygeni Hair Hungary termékeire, de ekkor még csak a világhálón tanulmányoztam a készítmények összetételét, mert meg akartam bizonyosodni arról, hogy érdemes-e belevágni egy ilyen kezelésbe. Az olvasottak, és a vélemények alapján úgy döntöttem, elkezdem a terápiát, hiszen addigra már minden reményem egy hajgyógyász kezébe akartam tenni! Utolsó esély gyanánt 2022. október elején átléptem a pesti Szabó Imre szalon küszöbét. Ekkor találkoztam Misányi Johannával, aki vállalta a kezelésem, és nagyon kedvesen fogadott. 

Részletesen kikérdezett, megvizsgálta a fejbőröm, minden kérdésemre készségesen válaszolt, rengeteg tanáccsal ellátott, és javasolta, hogy ne hagyjam annyiban az orvosi vizsgálatok során kapott eredményeket, mert egészen bizonyos hogy ezt valami belső probléma okozza, és csak akkor tud rajtam segíteni, ha kiderül a rendellenesség valódi oka, illetve, ha otthon is használom az Oxygeni Hair termékeket az általa megírt receptúra szerint. Száz százalékban megbíztam benne már az első találkozás alkalmával. Azt éreztem, tudtam, hogy jó kezekbe kerültem. A terápiát azonnal elkezdtük. Eleinte kéthetente mentem, hogy a kezelés minél hamarabb hasson, hiszen akkorra a hajritkulásom már olyan nagymértékű volt, hogy minél hamarabb el kellett kezdeni a kezelést. Viszont mellette párhuzamosan folytattam a kivizsgálásokat, de továbbra is minden területen negatív leleteket produkáltam. 

Johannával sokat beszélgettünk a gyógyszerekről. Mit szedek, mire szedem?…stb. És ekkor jöttem rá a kálváriám okára: egy bizonyos gombaölő gyógyszert írt fel egy bőrgyógyász még július közepén. Nem gyanakodtam rá, hiszen az orvos váltig állította, hogy a készítménynek semmilyen mellékhatása sincs. Én pedig szépen hazamentem és bevettem az első szemet, amit három hónapon keresztül minden héten megismételtem. Minden stimmelt. Pont akkor kezdődött ez az egész borzalom, amikor az első szemet bevettem! Annyira megbíztam az orvosomban, hogy eszembe sem jutott az összefüggés! De a betegtájékoztató is megerősített abban, hogy valószínű, a kapszulától veszítettem el a hajam kétharmadát. Azonnal abbahagytam a szedését, rendszeresen jártam az oxigénterápiára, és otthon is betartottam a hajgyógyászom tanácsait.

Az első két alkalommal még nem, de a harmadik után csoda történt. Megállt a hullás, és megjelentek a babahajszálak is! Életemben nem örültem ennyire nekik! Ettől kezdve jó érzéssel mentem minden kezelésre. Decemberben már tudtam, hogy minden rendben van, és a hajamat vissza fogom kapni! 10 terápiás kezelésen vettem részt. A második 5 kezelésre már csak havonta jártam. 

A terápiás folyamat mindemellett nagyon kellemes eljárás, igazi kényeztetésben volt részem. Másrészt a szalonba is élmény bejönni, mert idilli környezet, és nagyon kedves személyzet fogadott minden alkalommal. 

Visszakaptam a hajam, amiből egyszer újra a régi hajkorona lesz! Hihetetlenül jó érzés naponta a tükörbe nézni, vagy egyszerűen csak beletúrni, és érezni, milyen erős, és újra egészséges! A terápiának köszönhetően a hajnövekedés is másfélszer gyorsabb. A hajhullás pedig már a múlté, és ma már csak egy rossz emlékként élnek bennem az egy évvel ezelőtt történtek. 

Nem tudom eléggé kifejezni hálámat Johannának, aki végig mellettem volt lelki támaszként is, rendkívül magas hajgyógyászati ismeretekkel rendelkezik, egy nagyszerű személyiség, és nem utolsó sorban fantasztikus fodrász!

Köszönöm Johanna! Köszönöm Oxygeni Hair! Köszönöm Szabó Imre pesti Fodrászszalon! Örökre a szalon vendége maradok!”

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Kíváncsi vagy a többi sikertörténetre is?

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?