Csongrád-Csanád megye - Oxygeni Hair & Skin

SZALONJAINK CSONGRÁD-CSANÁD MEGYÉBEN

Csongrád-Csanád megye oxigénterápia

2 3

VIVIEN KÓNYA HAIR BOUTIQUE

KISTELEK

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Vivien Kónya Hair Boutique - Csongrád-Csanád megye oxigénterápia

Fodrászként mindig is fontosnak tartottam, hogy ne csak az adott trendeket kövessem, hanem a vendégeimhez leginkább passzoló frizurát készítsem el. A szépség ugyanis soha nem fog kimenni a divatból, és munkám végén az összhatás lesz a lényeg. Természetesen a jó hozott anyagból könnyű dolgozni, az elhivatottság pedig segít minden más esetben. De mi van akkor, ha ez éppen csak elég, és látod, hogy mennyivel többet tehetnél, ha a vendégeidnek fejbőr- és hajproblémáikkal is segíthetnél? Sajnos olyanokkal is találkoztam, akik emiatt csak feszengve és ritkán jutottak el fodrászhoz. Ezért csatlakoztam az OXYGENI csapatához, hogy ne csak a megfelelő fazon megtalálásában segíthessek, hanem az egészséges alapok megteremtésében is

ikonok

ALL BEAUTY SZALON

SZEGED

KOZMETIKAI SZALON

All Beauty Szeged - Csongrád-Csanád megye oxigénterápia

Kozmetikámat 2022-ben nyitottam Szegeden. Célom, hogy a szalonban a vendégeim igényeit maximálisan kielégítsem, ezért folyamatosan képzem magam. Fontos számomra, hogy kemikáliamentes, magas hatóanyagtartalmú kozmetikumokkal dolgozzam, ezért is választottam az Oxygeni termékeit. Nagy előnye, hogy az immunrendszer erősítésén alapszik, így sokféle bőrproblémával küzdő embernek segíthetek a termékek használatával!

2 3
5 2

PATIKÁZIA

ZSOMBÓ

HAJGYÓGYÁSZATI ÉS ÉTELINTOLERANCIA TESZTET VÉGZŐ SZALON

Patikázia - Csongrád-Csanád megye oxigénterápia

Mindig foglalkoztatott a szépségipar. Tudom, hogy egy szép haj hozzájárul a magabiztos, kiegyensúlyozott napi megjelenéshez, ennek alapja viszont az egészséges fejbőr és haj.

Fodrászként azért csatlakoztam az Oxygeni Hair hajgyógyász csapatához, hogy komplex tevékenységgel tudjak hozzájárulni az emberek komfortos közérzetéhez. Az Oxygeni Hair termékei lehetőséget teremtenek az oxigénterápiás kezelést követő megfelelő otthoni fejbőr-és hajkezelésre is. Szeretettel várom vendégeimet!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?