Arthurs Hair Studio - Oxygeni Hair & Skin

Budapest V. kerület

Arthur’s hair studio

hajgyógyászat

elérhetőség

Vári Zsófia - Arthurs Hair Studio

Arthurs Hair Studio -Budapest oxigénterápia

Vári Zsófi vagyok, fodrász és hajgyógyász. Mióta anyuka lettem jobban odafigyelek a minőségi, természetes termékek használatára, a gyermekeimnek hetente lett valami kiütésük így találtam rá az Oxygeni Hair-re, először az itthoni használat során szembesültem a csodás eredményekkel, ugyanis a kisfiam ekcémája teljesen elmúlt, a szülés utáni hajhullásom megszűnt.

Ezek után döntöttem úgy hogy szeretnék másokon is segíteni mert manapság sajnos nincs olyan ember akinek ne lenne valamiféle problémája a hajának állapotával, fejbőrével így ahhoz hogy egészséges szép hajunk legyen elengedhetetlen a fejbőr táplálása, energetizálása, az Oxygeni hair termékeivel és az oxigénterápiával sejtszintű vitalizálásra van lehetőségünk, a hajhagymák feltöltődnek vitaminokkal, ásványi anyagokkal aminek az eredménye az élettel teli dús hajkorona és egészséges fejbőr nem mellesleg a Head Spa egy olyan nyugalom szigete ami nem csak a fejbőrt de a testet és a lelket is feltölti.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?