Bella Hair Studio - Oxygeni Hair & Skin

Bugyi

Bella Hair Studio

hajgyógyászat

elérhetőség

Dózsa-Gazda Bella

Bella Hair Studio - Pest megye

Dózsa-Gazda Bella vagyok. Biológusként végeztem a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karán. Egyetemi tanulmányaimmal párhuzamosan szereztem meg a fodrász szakképesítést 2019-ben. A szerzett biológia- és kémiatudásomat hatékonyan alkalmazom szakmámban és folyamatosan törekszem arra, hogy kiváló minőségű termékeket használjak, melyek a fenntartható szépségápolást figyelembe véve készülnek. Az oxigénterápia megismerése új dimenziót nyitott számomra a hajápolásban. 

A prémium minőségű Oxygeni Hair termékek természetes összetevőket tartalmaznak, biológiailag lebomló csomagolással és állatkísérlet-mentesen készülnek. Elsősorban pedig hatásosan alkalmazhatóak a vendégek nagy részét érintő különböző haj- és fejbőrproblémák kezelésében. Szakértőként vendégeim egyedi igényeihez igazodva választom ki a legmegfelelőbb terápiás anyagokat fejbőrük és hajszálainak regenerálására. Ez az a kezelés, amely valóban életet lehel a hajszálakba! Szeretettel várom szalonomba, a Bella Hair Studio-ba, ahol a szépség lélegzik és a szépségápolás tudománnyal párosul!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?