Bella Rose Studio - Oxygeni Hair & Skin

Nagycenk

BELLA ROSE STUDIO

kozmetika

elérhetőség

Németh Bella Zita

Bella Rose Studio

Németh-Bella Zita vagyok, 2014 óta dolgozom kozmetikusként. Az oxigénterápiát 2023 tavaszán vezettem be szalonomba, a Bella Rose Studio-ba. Széles termékpalettával rendelkezem, igyekszem mindig a bőr számára legjobb megoldást kiválasztani. Személyes érintettségből is, a problémás bőrök kezelése az egyik szívügyem. Szeretem a szelíd, de hatékony kezeléseket alkalmazni vendégeimen. Nagyon fontos számomra,hogy látványos kezelésekkel távozzanak, és megszűnő bőrproblémákkal érkezzenek újra, úgy,hogy közben az itt elöltött idő kellemes és nyugtató legyen.

Az oxigénterápia egy olyan kezelési eljárás, amely minden igényt kielégít számomra, visszajáró vendégeim is igazolják a kezelés hatékonyságát. A termékeket a legérzékenyebb és komolyabb bőrproblémával rendelkező vendégek esetén is nyugodtan alkalmazatom életkortól függetlenül. A személyre szabottan összeállított otthonápolási csomagokkal a terápia hatékonyságát, sikerességét tudjuk fokozni és hosszútávon megőrizni az elért eredményeket. Szeretettel várlak téged is kozmetikámba egy kellemes oxigénterápiás kezelésre. Az üzlet Soprontól néhány kilóméterre található, egy csendes lakóövezetben.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?