Csatlakozz hozzánk egészségügyi partnerként! - Oxygeni Hair & Skin
egészségügyi partner
egészségügyi partner

Országos szinten általában 3000-4000 aktív páciensünk van, akik oxigénterápiás kezelésre járnak különböző bőrgyógyászati, hajgyógyászati és kozmetológiai problémákkal és hajhullással. Nekik keresünk olyan egészségügyi partnereket, akiket bizalommal tudunk ajánlani, különböző diagnosztikai és egyéb kiegészítő vizsgálatok és kezelések elvégzésére, problémájuk belső okának felderítéséért és gyógyításáért.

Amennyiben Önt is érdekli bővebben a lehetőség, kérjük töltse ki jelentkezési űrlapunkat, melynek következtében rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot a további részletekkel kapcsolatban.

egészségügyi partner

OXYGENI LIFE PROGRAM

A VÁLTOZÁS BENNED VAN!

Oxygeni Life azzal a céllal jött létre, hogy még komplexebb szolgáltatást tudjunk biztosítani oxigénterápiás vendégeink számára és ezzel segítsük hajgyógyász és kozmetikus partnereink hatékonyabb munkáját. Egyedülálló programunk lényege, hogy ne csak a bőrre és a hajra fókuszáljunk, hanem segítsünk megtalálni a probléma gyökerét és megoldani azt. Mivel minden vendégnek egyedi a problémája és sokszor nagyon sok figyelmet igényel a tanácsadás, így igyekszünk ezt a terhet részben levenni szakembereink válláról.

MILYEN SZAKEMBEREKET, EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKAT KERESÜNK?

JELENTKEZZEN HOZZÁNK EGÉSZSÉGÜGYI PARTNERNEK!

EREDMÉNYEINK

FEJBŐRPROBLÉMÁK KEZELÉSE OXIGÉNTERÁPIÁVAL

AJÁNLATUNK

TÖLTSE KI KÉRDŐÍVÜNKET!

AMIT MI BIZTOSÍTUNK

  • Egészségügyi partnereinknek online térben a weboldalainkon értékes megjelenést biztosítunk, illetve havonta hírlevélben és egyéb social media kampányban és az oxygeni life magazinban való megjelenési lehetőséget biztosítunk.
  • A terápiánk megismerése céljából egészségügyi partnereink számára biztosítunk egy 1 alkalmas oxigénterápiás kezelést a 11. kerületi Oxygeni Hair & Skin szalonunkban. Illetve igény esetén partnereink számára folyamatos kedvezményt biztosítunk oxigénterápiás kezelésre.
  • Az egészségügyi partnereinknek a programban való részvétele ingyenes, barter alapon működik.

AMIT EGÉSZSÉGÜGYI PARTNERÜNKTŐL VÁRUNK

  • Bármilyen barter együttműködésre nyitottak vagyunk, de amire mi gondoltunk első körben, az a rendelőben, váróban az Oxygeni Hair által biztosított oxigénterápiáról szóló prospektusok, szóróanyagok kihelyezése.
  • Saját weboldalon ajánlás, felhívás az együttműködésre
  • Az Oxygeni Hair and Skin vendégeknek egészségügyi szolgáltatásokra kedvezmény biztosítása.
  • A hajgyógyászati betegséggel küzdő, fejbőrproblémával, bőrbetegséggel, hajhullással rendelkező betegeknek az oxigénterápiás kezelés ajánlása

AZ OXIGÉNTERÁPIA

MIT KELL TUDNI A KEZELÉSRŐL?

Napjainkban az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat.

Az eljárás lényege, hogy a 100%-os tisztaságú oxigént magas nyomással injektáljuk a bőr felső rétegén keresztül a bazális réteg sejtsoráig, a sejt és a sejtközötti állományba egyaránt. Az oxigén önmagában tökéletesen hűt, nyugtat, továbbá segít a hám képzésben, a melanin szintézisben, a mirigyek működésében és a sejtosztódásban. Fokozza a sejtek anyagcseréjét, javítja a vérkeringést, regenerál, elősegíti a kollagén képződést, és hatására felerősödnek az öngyógyító folyamatok. Az oxigén és a nyomás segítségével bejuttatott közel 70 féle vitamin és ásványi anyag belülről kifelé töltik fel a bőrt. Ezen feltöltő folyamat eredményeképpen a bőr visszanyeri megfelelő immunitását és beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai.

 
hajgyógyászati oxigénterápia

Nincs konkurenciánk, kezelésünk egyedülálló! A fejlesztést magyar szakemberek végezték és szabadalmi eljárás alatt áll! 30 éves bőrgyógyászati kutatás előzte meg a kezelést.

Professzionális saját gyártású 100% vegán natúrkozmetikumokat. Környezetbarát termékeket biztosítunk a kezeléshez és otthonra (vegán, állatkísérletektől mentes, lebomló csomagolás).

A kezelés javítja a keringést, élénkíti az anyagcserét és segíti a méregtelenítést, ezáltal hatásos a hajhullások ellen. Csökkenti a környezet- és a táplálkozás káros hatásait!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?