Énidő Stúdió - Oxygeni Hair & Skin

Szigetmonostor

Énidő stúdió

kozmetika

elérhetőség

Bartha Ágnes

Énidő Stúdió - Bartha Ágnes
Bartha Ági vagyok, kozmetikus, beauty specialista és sminktetováló. 22 èves kozmetikus ès 10 èves sminktetováló tapasztalattal rendelkezem. Folyamatosan képzem magam és keresem az egyre gyakrabban előforduló bőrproblémákra a megoldást, így találtam rá az Oxygenire Skin termékcsaládra. 
 
Széleskörű problémamegoldó lehetőségeivel abszolút ki tudom szolgálni az egyre gyakrabban előforduló problémásabb bőrök igényeit, legyen szó például ekcémáról, gyulladt, aknés bőrről, vagy száraz, öregedő esetleg rosaceas bőrről. 
 
Mivel ez egy immunterápia, teljesen vegán és kemikáliamentes termékcsalád, ezért bátran lehet használni kismamáknák illetve gyermekeknél is. Már egy kezeléssel látványos változást lehet elérni. 
 
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet, fordulj hozzám bizalommal! Vàrlak sok szeretettel Szigetmonostoron, az Énidő Stúdióban!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?