Hajazoo - Oxygeni Hair & Skin

Pápa

Hajazoo Fodrászat

hajgyógyászat

elérhetőség

Csörge Szilvia

Hajazoo
Hajazoo

Mindig is fodrász akartam lenni. Elképzelni sem tudtam mást, és ha bárki is kérdezte  gyermekkoromban, csak azt hajtottam: ,,Fodrász leszek, és gyönyörű hajakat fogok készíteni”. Az elképzelésemhez mindenáron ragaszkodtam, így az álomból valóság lett, és 2006 óta fodrász vagyok. Évek múltán saját vállalkozásba fogtam, és a Hajazoo fodrászszalon büszke tulajdonosa lettem. Ám a tanulással nem hagytam fel, hiszen inspirál a kihívás és a kreativitás, az ahogy még szebb és jobb frizurákat készíthetek vendégeimnek. 

S talán ennek köszönhetem azt is, hogy nem csupán továbbképzéseken és tanfolyamokon veszek részt, hogy tudásom fejlesszem, hanem újabb technológiák  után kutatok, hogy megoldást találjak a szépség mellett a fejbőr és haj egészségére is. 2020-ban leltem rá az oxigénterápiára, arra a módszerre , amely a hajgyógyászat egyik alappillére , és amivel meg tudom oldani a hozzám forduló problémáját. Hogy ne viszkessen  és korpásodjon a fejbőre, ne vakarózzon , hogy megállítsam a hajhullását. S hogy azt érezze, amikor megjelenik bárhol is , hogy a haja valóban az ékköve, koronája, és ezt viselje egészséggel, büszkeséggel. Szeretettel várlak.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?