Heves megye - Oxygeni Hair & Skin

SZALONJAINK HEVES MEGYÉBEN

Heves megye Oxigénterápia

2 3

FODOR ÉVA

GYÖNGYÖS

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Fodor Éva - Heves megye oxigénterápia

35 éve fodrászként dolgozom. Rohanó világunkban az utóbbi évek tapasztalásai szerint egyre több fejbőr problémával szembesültem. Ez ösztönzött arra, hogy beleássam magam, ezeket a problémákat miként lehetne orvosolni. Tapasztalataim alapján szoros összefüggés van a táplálkozás és a fejbőr problémák között. Ilyen például a hajhullás, hajritkulás, kopaszodás, seborrhea, pikkelysömör, zsíros vagy száraz korpás fejbőr, kemoterápiás hajhullás és covid-os hajhullás. Hajgyógyászként fontosnak tartom ennek kiküszöbölését, amiben nagyon nagy segítséget tud nyújtani az oxigénterápia.

2 3
ikonok

RÚZS SZALON

EGER

HAJGYÓGYÁSZATI ÉS KOZMETIKAI SZALON

Rúzs Szalon - Heves megye

Kozmetikusként fontos számomra, hogy vendégeim elégedetten távozzanak, számukra a legmegfelelőbb kezelést nyújtsam! Az oxygénterápia vitaminokkal, ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt. Hamar segítséget nyújt különböző bőrproblémákban. Megbízható, organikus termék! Tapasztalataim és visszajelzések szerint, jó döntést hoztam, mikor az Oxygeni Skin termékeivel kezdtem el dolgozni.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?