Lábodi Georgina Hairstylist Salon & Spa - Oxygeni Hair & Skin

Kiskunhalas

Lábodi Georgina Hairstylist Salon & Spa

hajgyógyászat

elérhetőség

Lábodi Georgina

Lábodi Georgina

Sziasztok! Lábodi Gina vagyok fodrász, hajgyógyász, szalon tulajdonos.2019-ben kaptam kézhez fodrász bizonyítványom. Gyerek korom óta, állandó törődést kap a hajam, mindig fontos volt számomra nem csak a saját hajam de másoké is, ez a munkámmá vált és hivatássá. Gyakorlati éveim sikerült olyan helyen töltenem ahol magabiztossá válhattam, és betekintést nyerhettem a hajgyógyászatba.

Mióta vállalkozó lettem számos olyan vendéggel találkoztam akinek a fejbőre és haja segítségre szorul, így elhatároztam, hogy segíteni fogok ezeknek a vendégeknek, hogy mindenki magabiztosan sétáljon az utcán gyönyörű és egészséges hajjal.

2023-tól Oxygeni partner lettem, ami azt jelenti hogy megfelelő képzetséggel és hozzáértéssel tudok kezelni különböző fejbőrbetegségeket. Legyen szó hajhullásról, ekcéma, pikkelysömör, zsírosodás vagy korpásodásról. Fontos számomra, a vendégek kényelme is ezért üzletemben a Head Spa is helyet kapott, hogy a kezelések/terápiák még pihentetőbbek legyenek és igazi spa élményben legyen részük vendégeimnek.

csikos lili

Sziasztok, Csikós Lili vagyok! Fiatal koromban keztem el érdeklődni a fodrász szakma iránt és így ezt választottam az életem munkájának. 2022-ben tettem szert a fodrász bizonyítványomra, lehetőségem volt hogy beleláthassak a haj és a fejbőrgyógyászat világába. Még nincs sok tapasztalatom de ez alatt az idő alatt megláttam, hogy mennyire fontos az, hogy a kemikália mentes termékek és anyagok felé foduljunk.

Folyamatosan azon vagyok, hogy fejlesszem az elméleti és a szakmai tudásomat, hogy a legjobb szolgáltatást tudjam nyújtani a jelenlegi és jővőbeli vendégeimnek akik a hajuk szépségét és fejbőrük, bőrük egészségét szeretnék jobbá tenni illetve megőrizni. 2024 februárjában kezdtem el dolgozni Kiskunhalason, Lábodi Georgina Hairstylist Salon & Spa szalonban.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?