Michel Hair & Medical - Oxygeni Hair & Skin

Székesfehérvár

Michel Hair & Medical

hajgyógyászat

Fodrászként rengeteg módszert alkalmazok a hajszerkezet javítására, ápolására, a különböző kívánt frizurák kialakítására, de úgy érzem tudásom igazán akkor teljesedett ki, amikor elkezdtem hajgyógyászattal is foglalkozni. Rengeteg esetben a különböző fejbőr és hajszerkezeti problémák eredete egészen a hajgyökerekben rejtőzik és speciális kezelést igényel. Az oxigénterápia véleményem szerint egy rendkívül hatékony és gyors megoldás a különböző eredetű fejbőrproblémákra (hajhullás, érzékeny fejbőr, hajritkulás, kopaszodás, seborrea, korpa ekcéma etc.) amellett, hogy egy rendkívül kellemes, frissítő immunterápia egyben.

Az oxigénkezelés során a megfelelő többlépcsős előkészület után lehetőségünk van egy hatalmas dózisú organikus alapanyagokból álló vitaminbombát egészen a hajgyökerekig bejuttatni a fejbőrbe orvosi oxigén segítségével, melynek hatására a hajhagymák új életre kelnek és megerősödnek, sűrűsödnek a hajszálak, a fejbőr pedig megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét. Szeretettel vár a Michel Hair & Medical!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?