Natural Beauty Buda - Oxygeni Hair & Skin

Budapest 1. kerület

NATURAL BEAUTY BUDA

kozmetika

elérhetőség

Natural Beauty Buda

Számunkra a legfontosabb az, hogy minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani vendégeink számára, mindamellett, hogy egészségesebb életformát és még szebb megjelenést tudjunk szerezni nekik az oxigénterápia segítségével. Emelett nem csak egészségesebb lesz tőle a hajuk és a fejbőrük, de vitaminokkal és ásványi anyagokkal a fejbőr teljes immunrendszerére is hat. Ennek következtében rengeteg új, erős babahaj növekszik.

Jelentkezz be Te is hozzánk, ha gyönyörű, egészséges hajra és fejbőrre vágysz! Várunk minden vendéget sok szeretettel!

Bemutatkozás

Natúr kozmetikai szalonunk, a Natural Beauty Buda szívében az 1. kerületben található.
Széles körű kozmetikai szolgáltatásainkkal várunk minden szépülni vágyó Hölgyet, Urat. Oxigénterápiás arckezeléseinket minden esetben egy mikrokamerás vizsgálat előzi meg, ezáltal egyéni bőrtípusra tudunk megoldást kínálni vendégeink részére. Szalonunkban az oxygeni skin kozmetikumokkal dolgozunk és aktív oxigénnel juttatjuk be a hatóanyagokat a bőrbe. Minden egyéb szolgálatásunknál kemikália mentes, natúr kozmetikai termékeket használunk.
Szőrtelenítést cukor pasztával és lézerrel illetve a szempilla, szemöldök festés hennával végezzük.

Szeretettel várunk mindenkit a Natural Beauty Buda szalonban!

Natural Beauty Buda

Bódi Mária

Bódi Mária vagyok kozmetikus. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem kozmetikai arckezelések kezelések terén. Szakmai pályafutásom során lehetőségem nyílt megismerni a leghatékonyabb arckezelő eljárásokat, melyeket alkalmazva ragyogó bőrt és hatékony eredményt biztosíthatok vendégeim számára. Az arckezeléseket natúr, prémium kozmetikumokkal végzem. A hasznos bőrtápláló vitaminokat és ásványi anyagokat a legtermészetesebb módszerrel, aktív oxigénnel juttatom be a bőr mélyebb rétegébe. Fontosnak tartom a kemikália, állatkísérlet mentes és környezetkímélő kozmetikumok használatát. Szolgáltatásommal arra törekszem, hogy a Vendégeim számára a nálam töltött idő feltöltődés, pihenés legyen. Igényes kabin környezetben dolgozom, ahol a kezelés alatt csak egy Vendéggel foglalkozom. Munkám alapja az empátia, szakértelem és precizitás. A legnagyobb szeretettel és szakmai tudásommal ajánlom szolgáltatásaimat Hölgyek, Urak figyelmébe. Szeretettel várlak!
Marcsi

Natural Beauty Buda

Jóba Ágnes

Jóba Ágnes vagyok, kozmetikus. Egészen kis korom óta foglalkoztat a szépségápolás világa, már tanulmányaim során lehetőségem nyílt megtapasztalni a legmodernebb gépeket és technikákat. Fontosnak tartom hogy naprakész legyek az aktuális kozmetikai eljárásokkal, hogy vendégeim számára a leghatékonyabb kezeléseket tudjam biztosítani. Kezeléseim során natúrkozmetikumokkal dolgozok, bőr típusnak megfelelő személyre szabott hatóanyagkoktélokat oxigénterápiával juttatom be a bőrbe. Számomra nagyon fontos vendégeim elégedettsége, ezért a lehető legnagyobb odaadással és precizitással dolgozom. Nyugalmas, harmonikus környezetben várom a szépülni és feltöltődni vágyókat.
Szeretettel várlak!
Ági

KOZMETIKAI OXIGÉNTERÁPIA

A kozmetikai oxigénterápia az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely bőr és kozmetikai probléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál. A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A sejtek megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, a bőr megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét a savbontó és lúgosító hatásnak köszönhetően. A kötőszövet erősítésének köszönhetően csökkenti a narancsbőr mennyiségét.

  • A kozmetikai oxigénterápia bármilyen bőr és kozmetikai probléma esetén használható, és csökkenti a gyógyulási és regenerálódási időt. 
  • A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott. 
  • A kezelés nem okoz rendellenes szőrnövekedést és hiperpigmentációt!
  • Az oxigénterápia hat a bőr immunitására, fokozza a nyirokkeringést, és így a bőr alatt felhalmozódott méreg és salakanyagot kinyomja.
  • A bőr masszázzsal történő sejtközötti tér lazítással fokozza az anyagcserét és a keringést, majd a hatóanyagok felszívódnak, beépülnek és hasznosulnak, míg a fel nem szívódó hatóanyagok raktárt képeznek és a következő 10 napban hasznosulnak.
  • A kezelés során értékes vitaminokból és ásványi anyagokból álló hatóanyag-komplexumot juttatunk be a bőr legmélyebb rétegeibe, ahol a sejtanyagcsere végbemegy. Az antioxidánsok három bár nyomással palackozott oxigén segítségével jutnak a bőrbe, amit egy mikrokamerás diagnózis és a bőr kéregtelenítése előz meg.
  • A kezelés kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, így az eljárás semmilyen kockázattal nem jár. A kezelést kizárólag szakértő kozmetikusaink végzik, akik minden problémára egyéni kezelési tervet állítanak fel.

Eredmények

A NATURAL BEAUTY BUDA SZALONBAN HASZNÁLT TERMÉKEK

ÁSZF

Oxygeni Hair natúrkozmetikumok

A 26 termékből álló Oxygeni Hair hajápolók és kozmetikai termékek az oxigénterápiás kezelés komplex termékcsaládja, amely a bőrtípusának és állapotának megfelelő ápolást biztosít. Célunk, hogy a problémák kezeléséhez vagy a arc és testfelület egészségéhez megfelelő otthoni ápolás mindenki számára elérhető legyen! Kizárólag 100% natúr, vegán, professzionális kozmetikai termékeink érhetőek el a webshopunkban! Csomagjainkat speciális receptúrák szerint, tapasztalt bőrgyógyászok szakértelmével állítottuk össze. Termékeinkben és csomagjainkban magas dózisú vitaminok és ásványi anyagok, illetve aktiváló anyagok együttesen lépnek fel a bőrproblémák ellen.

Natural Beauty Buda

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?