Noranihair - Oxygeni Hair & Skin

Nagykőrös

Noranihair

hajgyógyászat

elérhetőség

Sáfár-Nagy Anikó

noranihair

S.Nagy Anikó vagyok, a nagykőrösi Noranihair megálmodója és vezetője. 2005 óta fodrászként, tavaly óta szakoktatóként is tevékenykedem. A munkám a hivatásom és a szenvedélyem egyben. Azért kezdtem el az Oxigeni Hair kezelését be vezetni szalonomba mert nagyon sok fejbőr beteg ember van és nem tudják az emberek miért betegek mi az oka annak, hogy problémáik vannak. Nagyon szeretnék rajtuk segíteni. Boldogsággal tölt el mikor látom Vendégeim igazán elégedett arcát. Lányom, Norina is ezt a pályát választotta, így legnagyobb örömömre, együtt teljesedhetünk ki szakmai céljaink eléréseinek okán.

noranihair

Papp Norina vagyok,fodrász tanuló. Édesanyàm, S.Nagy Anikó a noranihair megálmodója. Már kislány koromban kíváncsian és érdeklődve figyeltem munkavégzés közben, így korán magamba szívtam a szakma iránti szeretetet. Mivel nekem is étel intolerancia problémám van így problémás a fejbőröm és a hajam minősége. Így érdekelt az hogyan is tudnám ezt helyreállítani és segíteni másokon, akik ilyen problémával küzdenek. Boldoggá tesz, hogy a Noranihair szalonjában közösen kezdhetnem meg Vele, biztonságot adó szárnyai alatt a pályámat.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?