Rúzs Szalon - Oxygeni Hair & Skin

Eger

Rúzs Szalon

hajgyógyászat, kozmetika

elérhetőség

Németh Orsolya (hajgyógyász)

Grósz Orsolya (kozmetikus)

Rúzs Szalon

Hajgyògyászként  fontos számomra,hogy segítséget nyujthassak azoknak,akik bármilyen hajszerkezeti vagy fejbőr problémával szenved.A felgyorsúlt világban a stressz,helytelen táplálkozás ,lelki egyensúly  felbomlása  okozzák a probléma jelentős részét.Az oxigén terápia által azonban megfelelő  mennyiségű oxigén ,vitamin és ásványi anyagokhoz jutva  új életre kelnek,amely a hajszálak megerősődését eredményezi. Szeretettel várom kedves vendégeimet a Rúzs Szalonban!

Németh Orsolya - hajgyógyász

Rúzs Szalon - Heves megye

Kozmetikusként fontos számomra, hogy vendégeim elégedetten távozzanak, számukra a legmegfelelőbb kezelést nyújtsam! Az oxygénterápia vitaminokkal, ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt. Hamar segítséget nyújt különböző bőrproblémákban. Megbízható, organikus termék! Tapasztalataim és visszajelzések szerint, jó döntést hoztam, mikor az Oxygeni Skin termékeivel kezdtem el dolgozni. Szeretettel várom vendégeimet!

Grósz Orsolya - kozmetikus

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?