Sikertörténet Katinka, Baksa Mónika - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

KATINKA, BAKSA MÓNIKA VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

„2022 tavaszán döntöttem el, hogy rendbe teszem a hajamat. A covid oltás után nagyon sokat hullott a hajam, és a zsírosodás mértékével is szerettem volna valamit kezdeni. Sokszor már 1 nap után is zsíros lett a hajam. 

Az egyik kollégám javasolta az oxigénterápiát és mesélt a pozitív hatásairól. Ekkor döntöttem el, hogy belevágok a kezelésekbe. Az első alkalommal egy Food testet is készítettünk Móni ajánlására, hogy bizonyos allergiákkal (ha vannak) tisztában legyünk, hiszen ahogy Mónitól megtudtam, ezek is nagyban befolyásolják a hajam és fejbőröm állapotát. Kiderült, hogy a tojásra intoleráns vagyok, amit eddig nem is tudtam, ezután teljesen kivettem ezt az étrendemből. A diagnózis zsíros fejbőr, illetve hajhullás. Nagyjából 7-8 alkalomra volt szükségem, mire a zsírosodás mértéke csökkenni kezdett, a kihullott hajszálak pedig elkezdtek visszanőni. Emlékszem arra pillanatra, amikor egy otthoni hajszárítás után döbbenten vettem észre, hogy megszámlálhatatlan új babahajam lett. A kezeléseknek köszönhetően a hajam erősebb, egészségesebb lett és gyorsabban nő. 

A kezeléssel egy időben elkezdtem az Oxygeni saját termékeit használni, pontos utasítást kaptam a hajgyógyászomtól, Mónitól, hogy mit, hogy és milyen mennyiségben kell használni. Vásároltam Hydrate Washt és Hydrate Maskot. A termékekre nagyon jól reagált a hajam és a fejbőröm.

Örülök, hogy a véletlen úgy alakult, hogy pont Mónihoz kerültem. Szeretem a profizmusát, a türelmét és a kezelések alatti beszélgetéseink is feltöltenek. A kezelés egy igazi kényeztetés, miközben tudom, hogy a hajam egészségéért is sokat teszek ezzel. A legjobban a masszírozás részét szeretem a kezeléseknek, ilyenkor teljesen kikapcsolok és relaxálok. A szárítások előtt Móni mindig megkérdezi, hogy milyen hajra vágyom, kérhetek bármit, Móni profin elkészíti. 

Azt vettem észre, hogy sokan nem is tudnak arról, hogy hajgyógyász segítségével és megfelelő termékkel, kezeléssel lehet javítani a fejbőr és a haj problémáin, sőt a problémákat meg is lehet szüntetni. A környezetemben már többen elkezdtek Mónihoz járni, mert az eredményeim magukért beszélnek.”

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?