Sikertörténet Vanda, Tombor-Hegyi Katalin - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
sikertörténet oxigénterápia

VANDA, TOMBOR-HEGYI KATALIN VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

“Nagyon sok mindent kipróbáltam mire eljutottam Katához. Egy kamerás vizsgálat során kiderült, hogy post covid hajhullásom van. Az első kezelésnél éreztem, hogy ez bizony most más lesz mint az eddig kipróbált termékek. Hajam extrém szőkítés alatt állt hosszú évek óta, így nem csak a hajhullással, hanem a roncsolással is megkellett küzdenünk. Az oxigén terápiát az egész hajhosszon alkalmaztuk, és mellé lamináltuk a hajamat, hogy a szerkezetét is helyre hozzuk.

Most tartunk a 7.kezelésnél,és rendkívül látványos a változás. A hajam olyan helyen is kinőtt, ahol már hosszú évek óta nem volt hajnövekedés. A szerkezete jelentős változáson ment keresztül. Fényes, és élettel teli lett. Otthon is az Oxygeni Hair termékeit használom. Nem csak a hajamra, hanem a bőrömre is. Örülök, hogy rátaláltam. Több hónapja kemikáliamentesen mosunk hajat, és nagyon megszerettük. Nem csak én, hanem a családom is. Köszönöm Tombor – Hegyi Katalinnak a segítséget, és a lelkiismeretes munkát.”

ELÉRT EREDMÉNY:

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?