Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - Oxygeni Hair & Skin

SZALONJAINK SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYÉBEN

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye oxigénterápia

2 3
5 2

NÁDASI DÓRA

NYÍREGYHÁZA

HAJGYÓGYÁSZATI ÉS ÉTELINTOLERANCIA TESZTET VÉGZŐ SZALON

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

A megfelelő, rendszerszerű otthoni hajápolás elengedhetetlen része az oxigénterápiás kezelésnek. Az Oxygeni Hair otthoni hajápoló termékek segítik a kezelés eredményességét, növelik annak hatékonyságát és fenntartják a kezelés hatását. Nádasi Dóra hajgyógyász segít a megfelelő hajápolási rutin elsajátításában és személyre szabott, egyéni kezelési tervet állít fel haj- és fejbőrspecifikusan. Jelentkezz be nyíregyházi hajgyógyászunkhoz, és kérd segítségét az otthoni hajápolásban is!

2 3

K2Hair Studio

Fehérgyarmat

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

K2Hair Studio - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye oxigénterápia

2021-Ben kezdtem el az Oxygeni kezeléseket! Az oka a vendégkörömben tapasztalt problémák,fejbőr és hajhullás! Amit azóta is rendszeresen alkalmazók,sikeresen az üzletemben! Várom sok szeretettel régi,új vendégeimet.

ikonok

M.G. KOZMETIKA

MÁTÉSZALKA

KOZMETIKAI SZALON

M.G. Kozmetika

1991 óta vagyok kozmetikus. Mindig kerestem a vendégeim számára a maximálisan hatékony és innovatív kezeléseket, minden bőrre ártalmas anyagok kikerülésével. Vegán termékként és széles spektrumú probléma megoldó képessége miatt kezdtem használni a terméket.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?