Tupír Szépségszalon - Oxygeni Hair & Skin

Miskolc

Tupír Szépségszalon

hajgyógyászat

elérhetőség

Dimitropulosz-Antal Petra

Tupír Szépségszalon - Borsod-Abaúj-Zemplén megye oxigénterápia

Dimitropulosz-Antal Petra vagyok 2008-ban 16 évesen kerültem abba a miskolci szépségszalonba fodrász tanulóként, aminek 5 éve a vezetője lettem. Nagymamám is fodrász, kisgyermek korom óta sok időt töltöttem mellette munka közben a műhelyében. Így már korán elhatároztam, hogy én is fodrász leszek. Az iskolába tanultunk a fejbőr problémákról is. Már akkor elkezdett érdekelni a hajgyógyászat. 2020-ban saját hajhullási problémámra kerestem a megoldást, ekkor találkoztam az Oxygenivel. És jött a gondolat, hogy én is szeretném meggyógyítani azokat az embereket, akik hasonló vagy még súlyosabb fejbőrproblémákkal küzdenek mint én. Ezt munkám miatt is személyesen tapasztalom a mindennapokban.

Nagy örömömre 2021-ben én is Oxygeni hajgyógyásszá válhattam. Azóta folyamatosan végzem a kezeléseket eredményesen! Rengeteget tanulok a hajgyógyászatról, életmódbeli dolgokról, jönnek az újabb és újabb továbbképzések. És már saját tapasztalatból is bátran mondhatom, hogy az oxigénterápia fantasztikusan működik 🙂

2023. novemberében sikeres fodrász mestervizsgát tettem, így még nagyobb lelkesedéssel és szakértelemmel várom régi és új vendégeimet a Tupír Szépségszalonban!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?