Belleza Secret - Oxygeni Hair & Skin

Dabas

Belleza Secret

hajgyógyászat

elérhetőség

Gula Szintia - Belleza Secret

Belleza Secret - Pest megye

Gula Szintia vagyok, 3 éve dolgozom gyermek, női és férfi fodrászként és 2022. szeptembere óta hajgyógyászként is! Miért is szerettem volna hajgyógyász lenni, azaz miért is szeretnék segítséget nyújtani a fejbőr problémákkal küzdő embereknek? A kezdetek óta folyamatosan találkozom olyan vendéggel, akinek valamilyen fejbőr problémája van pl; korpa, hajhullás. Ez sok vendégnek nagyon kellemetlen érzéssel, illetve önbizalom vesztéssel is jár. Nem engedhettem meg magamnak, hogy így lássam a vendégeimet, ezért rengeteget kutattam, hogy találjak egy megoldást, amely ténylegesen hatásosan kezeli a fejbőrt érintő problémákat.

Amikor rátaláltam az oxigénterápiára, őszintén megvallva nagyon szkeptikus voltam, rengeteget olvastam róla, mire teljesen meggyőzött ez a brand. A kezelés és a termékek is 100%-ban természetes anyagokból tevődnek össze. Gondoljunk csak bele, hogy régen még a nagyszüleink is gyógynövényeket használtak a gyógyításhoz nem kemikáliákat és vegyszereket. Ez ma új köntösben, az Oxygeni Hair által megvalósítható. Teljes szívből ajánlom a kezelést, ne féljetek, ez nem a lehúzásról, hanem a mindenkori segítségnyújtásról szól. Segíts hinni benne, hogy igazán segíthessek!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?