PEST MEGYE - Oxygeni Hair & Skin

SZALONJAINK PEST MEGYÉBEN

Pest megye Oxigénterápia

2 3
ikonok
5 2

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY

BUDAÖRS

HAJGYÓGYÁSZATI, KOZMETIKAI ÉS ÉTELINTOLERANCIA TESZTET VÉGZŐ SZALON

Pest megye Budapest oxigénterápia

A Szabó Imre Hair & Beauty csapatának célja a vendégek maximális kiszolgálása, a legújabb trendek szerinti frizurák elkészítése. Az elmúlt években nagyon sok haj- és fejbőrproblémával küzdő vendég megfordult a szalonban, amely egyértelműsítette, hogy új szolgáltatás bevezetésére van szükség azért, hogy a vendégek elégedettsége maximális lehessen. A Pest megyei szalon az Oxygeni Hair saját fejlesztésű oxigénterápiás hajgyógyászati és kozmetikai kezelését, kiváló eredménnyel végzi. 

2 3
5 2

krizsány ildikó

DUNAHARASZTI

HAJGYÓGYÁSZATI ÉS ÉTELINTOLERANCIA TESZTET VÉGZŐ SZALON

Pest megye

Vendégeim körében, sorra tapasztaltam, hogy egy-egy szép frizura elkészítésekor a vendégek magas százaléka valamilyen fejbőr problémával küzd. Ezeket a problémákat a nem megfelelő termékek használata, stresszes életmód, rossz táplálkozás, környezeti tényezők vagy akár a genetika, öröklési hajlam is kiválthatják. Az Oxygeni Hair hajgyógyászati programjával azonban, már nem csak a frizurák elkészítésében lehetek jártas, hanem végre segíthetek olyan vendégeimnek is, akiknek fejbőr problémával, hajhullással küzdenek. Hajgyógyászként, így elmondhatom, hogy „A szép haj az egyik legjobb névjegy, amivel bemutatkozhatunk…”

2 3
ikonok
5 2

SURÁNYI SZÉPSÉGSZALON

TÖRÖKBÁLINT

HAJGYÓGYÁSZATI, KOZMETIKAI ÉS ÉTELINTOLERANCIA TESZTET VÉGZŐ SZALON

Pest megye Budapest oxigénterápia

Surányi Mónika vagyok, 2000 óta dolgozom fodrászként, 2019-ben kezdtük a szalonjainkba bevezetni az Oxygeni kezeléseket. Saját jellegű kihívásim miatt vezettük be a szalonjainkba az oxigénterápiát, ugyanis egy autoimmun betegség miatt elvesztettem a hajam nagy részét. Soha nem hittem volna, hogy viszanyerhetem a fiatal kori hajkoronámat, de ez, az Oxygeni Hairrel sikerült. Az évek során már rengeteg vendégemnek segítettem leküzdeni a haját és a fejbőrét érintő, régóta fennálló problémáit az oxigénterápiával.

2 3

lafkó katalin

VÁC

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Pest megye

Fontos számunkra, hogy általános és kiemelkedő szolgáltatások széles palettájáról válogathat kedvére minden kedves vendégünk. Csapatunk küldetése az egészség, szépség, forma, szín és stílus közti harmónia felfedezése és megvalósítása kiváló szakmai háttérrel. Várunk szeretettel Pest megyében található szalonunkban!

2 3

Ditrói Hajszalon

BIATORBÁGY

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Ditrói Hajszalon - Pest megye

Az Oxygeni Hair termékei pedig segítséget nyújtanak legyen az bármilyen fejbőr probléma illetve hajhullás. 100%-ban természetes hatóanyagot tartalmaz, kemikália mentes és a csomagolása is biológiailag lebomló! Egyből beleszerettem és tudtam, hogy a vendégeim is imádni fogják és végre megoldást kapnak a fejbőr problémájukra és a hajminőség javítására, erősítésére. Várlak szeretettel Pest megyei szalonomban!

2 3

Bella Hair Studio

BUGYI

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Bella Hair Studio - Pest megye

Dózsa-Gazda Bella vagyok. Biológusként végeztem a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karán. Egyetemi tanulmányaimmal párhuzamosan szereztem meg a fodrász szakképesítést 2019-ben. A szerzett biológia- és kémiatudásomat hatékonyan alkalmazom szakmámban és folyamatosan törekszem arra, hogy kiváló minőségű termékeket használjak, melyek a fenntartható szépségápolást figyelembe véve készülnek. Az oxigénterápia megismerése új dimenziót nyitott számomra a hajápolásban.

2 3

BELLEZA SECRET

DABAS

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Belleza Secret - Pest megye

Gula Szintia vagyok, 3 éve dolgozom gyermek, női és férfi fodrászként és 2022. szeptembere óta hajgyógyászként is! Miért is szerettem volna hajgyógyász lenni, azaz miért is szeretnék segítséget nyújtani a fejbőr problémákkal küzdő embereknek? A kezdetek óta folyamatosan találkozom olyan vendéggel, akinek valamilyen fejbőr problémája van pl; korpa, hajhullás. Ez sok vendégnek nagyon kellemetlen érzéssel, illetve önbizalom vesztéssel is jár. Nem engedhettem meg magamnak, hogy így lássam a vendégeimet, ezért rengeteget kutattam, hogy találjak egy megoldást, amely ténylegesen hatásosan kezeli a fejbőrt érintő problémákat.

2 3

SZÉPSÉGSTÚDIÓ E&E

DUNAHARASZTI

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Szépségstúdió E&E - András Edina - Pest megye

András Edina vagyok, mostmár közel 20 éve fodrász, azt gondolom, hogy a gyönyörű frizura alapja az egészséges haj és fejbőr. Munkám során nagyon sok emberrel találkoztam, aki fejbőrproblémával küzd ( zsíros haj, száraz korpa, ekcémás fejbőr,seborrhea, hajhullás), ezáltal hajgyógyászként fontos számomra, hogy segítséget nyújthassak mindazoknak, akik ilyen jellegű problémával küzdenek, így találtam rá az oxigénterápiára, ami 100%- ban natúr, vegán és kemikáliamentes. Az oxigénterápiás kezelést teljes biztonsággal tudom ajánlani gyermekeknek és kismamáknak is, hiszen nem tartalmaz semmilyen kemikáliát és teljes mértékben fájdalommentes. 

2 3

Noranihair

NAGYKŐRÖS

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

noranihair

S.Nagy Anikó vagyok, a nagykőrösi noranihair megálmodója és vezetője. 2005 óta fodrászként, tavaly óta szakoktatóként is tevékenykedem. A munkám a hivatásom és a szenvedélyem egyben. Azért kezdtem el az Oxigeni Hair kezelését be vezetni szalonomba mert nagyon sok fejbőr beteg ember van és nem tudják az emberek miért betegek mi az oka annak, hogy problémáik vannak. Nagyon szeretnék rajtuk segíteni. Boldogsággal tölt el mikor látom Vendégeim igazán elégedett arcát. Lányom, Norina is ezt a pályát választotta, így legnagyobb örömömre, együtt teljesedhetünk ki szakmai céljaink eléréseinek okán.

2 3

Jarka hairstudio

SZIGETMONOSTOR

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Jarka Hairstudio

Sziasztok! Seres Jaroszlava vagyok, de mindenki csak Jarkának ismer… 22 évvel ezelőtt Papasz Vasziliosz mesterfodrásznál tanultam a fodrász mesterség alapjait, és azóta folyamatosan képzem magam, hogy mindig a legújabb technológia szerint, a legmenőbb frizurát készíthessem el nektek. 3évvel ezelőtt végre teljesült a nagy álmom, saját szalont nyitottam Szigetmonostoron, ahol a családommal élek.

ikonok

énidő stúdió

SZIGETMONOSTOR

KOZMETIKAI SZALON

Énidő Stúdió - Bartha Ágnes
Bartha Ági vagyok, kozmetikus, beauty specialista és sminktetováló. 22 èves kozmetikus ès 10 èves sminktetováló tapasztalattal rendelkezem. Folyamatosan képzem magam és keresem az egyre gyakrabban előforduló bőrproblémákra a megoldást, így találtam rá az Oxygenire Skin termékcsaládra. Széleskörű problémamegoldó lehetőségeivel abszolút ki tudom szolgálni az egyre gyakrabban előforduló problémásabb bőrök igényeit, legyen szó például ekcémáról, gyulladt, aknés bőrről, vagy száraz, öregedő esetleg rosaceas bőrről. 
2 3

Filep Cinti Hair & Nail Salon

VECSÉS

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Filep Cinti - Pest megye

Filep Cintia vagyok, fodrász. Már gyakornoki évem ideje alatt megismerkedtem az Oxygeni Hair hajgyógyászati kezelésével, hiszen azon szerencsés fodrászok közé tartozhatok, akik a Szabó Imre szalonokban tanulhatták meg a szakma fortélyait. Már akkor tudtam, hogy amint lehetőségem adatik szeretnék ezzel foglalkozni, azonnal beleszerettem a szakmánk ezen oldalában, ahol embereknek segíthetünk. Várlak szeretettel Pest megyei szalonomban!

ikonok

Fabrikki Szalon

VERESEGYHÁZ

KOZMETIKAI SZALON

Fabrikki Szalon - Pest megye

Atanaszov Alexandra vagyok 2019-ben végeztem kozmetikusként.Az egyik barátnőm volt a fő ok amiért elkezdett érdekelni az Oxigénterápia, és az Oxygeni termékek. Neki pikkelysömöre van, ami egy gyógyíthatatlan betegség,viszont a terápiával teljesen szinten lehet tartani,ezért elkezdett járni a kezelésekre ,és nála vettem észre,hogy mennyire is jók ezek a termékek, és maga a kezelés. Így eldöntöttem,hogy az újonnan nyíló szalonunkban biztosan ezekkel a termékekkel szeretnénk foglalkozni a kollégámmal,aki fodrász. Bele is vágtunk együtt az Oxigénterápia világába és egyre több és több pozitív visszajelzést kapunk.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?