Betty Beauty Artist - Oxygeni Hair & Skin

Tata

Betty Beauty Artist

kozmetika

elérhetőség

Rába-Szalai Bettina - Betty Beauty Artist

Betty Beauty Artist - Komárom-Esztergom megye

Kozmetikusként és szempilla stylistként dolgozom Tatán. Fontos számomra az egészséges bőr. Olyan terméket kerestem, ami bio,vegán, szulfát- és parabén mentes, illetve olyan kezelést ami tényleg hatásos és a problémás bőrű vendégeimnek segítséget nyújt. Így találtam rá az „Oxygeni”-re.

Az oxigénnel való hatóanyag bejutatás látványos eredményt garantál. A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes. A kezelés során a hatóanyagok felszívódnak, beépülnek és hasznosulnak, míg a fel nem szívódó hatóanyagok raktárt képeznek és a következő 10 napban hasznosulnak. Serkenti a kollagén- és elasztin termelést, továbbá véd a szabad gyökök ellen. Növeli a sejt energiatermelését, erősíti a sejtfalakat, és ellátja a bőrt aminosavakkal.  Nagyon szeretem és a vendegeim is. Használhatják kismamák és újszülöttek is a termékeket. Sok szerettel várom leendő új vendégeimet. Keress Bátran! Hidd el tudok segíteni!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?