Rita Kreatív Fodrász Szalon - Oxygeni Hair & Skin

Szombathely

Rita Kreatív Fodrász Szalon

hajgyógyászat

elérhetőség

Szalai Rita Gabriella

Szalai Rita vagyok és már több mint 30 éve mesterfodrászként dolgozom. Folyamatosan fejlesztettem és fejlesztem tudásomat, hogy minél tapasztaltabb legyek a hajápolás és szépségipar területén. Az utóbbi időben más irányba is bővítettem tanulmányaimat. 8 éve életviteli és lelki tanácsadóként is dolgozom, 2022-ben pedig elvégeztem a kozmetikus szakmát is. Mindig is a harmónia megtalálása motivált, ép testben ép lélek, aminek gyönyörű egészséges haj a bizonyítéka. Célom, hogy minél több hozzám forduló vendégemnek tudjak segíteni. Elégedettebbek, boldogabbak legyenek önmagukkal. A megfelelő irányt megtalálják mindehhez. Ha valamit ajánlok ügyfeleimnek, előtte saját magamon tesztelem, hogy hiteles legyek.

Az oxygénterápia a szervezet saját öngyógyító folyamatait aktíválja. A hajunk, megjelenésünk meghatározó része. A felgyorsult életünkben gyakori haj és fejbőr probléma alakul ki. Én magam is korábban többször is tapasztaltam erős hajhullást. Arra jöttem rá, hogy mögötte egészségügyi probléma húzódik. Ennek volt a vészkiáltása a hajhullás. Ilyenkor cselekedni kell minél hamarabb.

A legújabb kezeléseim között kiemelt szerepet kap az Oxigeni Hair hajgyógyászati kezelés. Ami forradalmi megoldás a fejbőr és a hajproblémák kezelésére. Az Oxygeni Hair lényege, hogy mélynyomású tiszta oxigén segítségével 59 féle ásványi anyagot juttatunk a fejbőrbe, ami aktiválja a hajhagymákat és a fejbőrt. Az Oxygeni Hair kezelés során nagy hangsúlyt szentelek az egyéni konzultációra, és a személyre szabott megoldásokra. Az összefonódó mesterfodrász, kozmetikus és természetgyógyász tapasztalataimmal egyedülálló, teljes szolgáltatást nyújtok ügyfeleinknek.

Hajgyógyászati kezelések mellett még széles körű relaxációs és fodrász szolgáltatást kínálok a Rita Kreatív Fodrász Szalonban. Kiváló minőséget és magas szintű személyes kiszolgálást vehetnek igénybe vendégeim. Kellemes környezettel várlak ahol el tudsz lazulni. Bízom benne hogy bemutatkozásommal felkeltettem érdeklődésedet.

Várlak szeretettel a Rita Kreatív Fodrász Szalonban!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?