Vitalitás Szalon - Oxygeni Hair & Skin

Esztergom

VITALITÁS SZALON

kozmetika

elérhetőség

Kaszner Orsolya - Vitalitás Szalon

Vitalitás Szalon- Komárom-Esztergom megye

Az ELTE BGGyTF karán végeztem gyógypedagógusként. Fiatal felnőtt koromban magam is bőrproblémával küszködtem, mindemellett korábban is érdekelt a kozmetikus szakma. Fokozatosan érett meg bennem az új hivatás elsajátításának a gondolata, így szereztem 2020-ban szakmai tanúsítványt. Munkámat mindig is a holisztikus szemlélet jegyében végeztem. Sok páciens küzd különféle bőrproblémákkal, leggyakoribb a psoriasis, ekcéma, gyulladt, kipirosodásra hajlamos bőr. A bőr a szervezet elsődleges védelmi vonala, ezért hangsúlyt kell fektetni gondozására. A bőregyensúly megtartása korunk életkörülményei között nehezített (mozgásszegény életmód, táplálkozásélettani problémák, stressz, gyógyszerek, rosszul megválasztott kozmetikumok). Kozmetikusként fontosnak tartom a problémás bőr kezelését olyan módszerrel, amely természetes hatóanyagokat tartalmaz, konzerváló és kemikália mentes, kipróbált, hatékony.

Ezt nyújtja számomra a gyógyászatban már bevált Oxigénes immunterápia, amelyet szívből ajánlok minden psoriázissal, ekcémával, gyulladt, aknés, heges, száraz, kipirosodásra hajlamos, vagy idősödő bőrrel küzdő vendégemnek. Az Oxigén terápia serkenti a sejtek anyagcseréjét, a tápanyagok felvételét, a méreganyagok ürülését, a bőr megújulását, és az öngyógyító folyamatok beindulását. Az eljárás kíméletesen, tisztán és fájdalommentesen képes bejuttatni a vitaminokat, ásványi anyagokat a bőr rétegeibe, miközben friss oxigénnel segíti a bőrstruktúra megújulását. A kezelést kiegészítve az Oxygeni étrendkiegészítői természetes összetevőivel magas biohasznosulás mellett belülről is megbízhatóan támogatják a szervezet működését. Szeretettel várom minden kedves szépülni és gyógyulni vágyó vendégemet a Vitalitás Szalonban!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?