Férfi hajtrend 2019 - Oxygeni Hair & Skin
Férfi frizura férfi hajtrend

FÉRFI HAJTREND 2019

Ahogy elérkezett a 2019-es év, megérkeztek a legújabb frizuratrendek minden téren, így a férfi hajtrend 2019–es válogatásunk is. Az elmúlt években már hozzászoktunk, hogy az urak frizurái is egyre változatosabbak lettek, jobban kiemelik stílusukat, legyen az sportos, elegáns, vagy laza. Ha meguntad eddigi hajadat és kipróbálnál valami újat, vagy egyéniségedhez igazítanád frizurádat, nézd végig férfi hajtrend válogatásunkat és válaszd ki kedvencedet!

TERMÉSZETES FORMÁK

Ez a trend tökéletes, ha közepesen rövid hajjal rendelkezel, vagy ez a kedvelt hajhosszod. Ahelyett, hogy a tincseket minél jobban fixálnád, engedd, hogy természetes formájuk megmutatkozhasson. Egy kis wax segítségével könnyedén elérhető a laza hatás, ami akár elegáns is lehet, ha egy különleges eseményre vagy hivatalos. A hajad alja legyen rövidre vágva, akár fade technikával is, felső 1/3, vagy 2/3-a pedig legyen hosszabb, itt tudod ugyanis megmutatni a természetes flow kialakítást.

Férfi frizura férfi hajtrend

TEXTURÁLT STYLING

Talán már te is egyre többször látsz olyan képeket, frizurákat, amik igazán kiemelik a haj texturáját, legyen z hullámos, vagy akár göndör. Ha a fejtetődön emeled ki a tincseid formáját, igazán különleges és egyedi hatást érhetsz el, ami biztosan mindenkinek szemet szúr majd. Ehhez a frizurához egy kicsit rövidebb hajra lesz szükséged, amin még látszanak hajad természetes hullámai, majd egy kis formázó segítségével emeld ki azokat. Ha nem vagy biztos, hogyan is készítsd el, kérd profi fodrász segítségét.

Férfi frizura férfi hajtrend

SZÖRFÖS FRIZURA

Kinek ne tetszene a szörfösök mindig kicsit hosszabbra hagyott, hullámos frizurája, amiről a tengerparti hullámok jutnak egyből eszünkbe? Ez a stílus egyáltalán nem az igénytelenségről árulkodik és akár a város forgatagában is nyugodtan hordhatod, ha pedig úgy érzed, zavar a hossza, csak készíts egy egyszerű kontyot (man bun) a fejtetődre és máris teljesen más lesz a megjelenésed. Hagy hajad legalább állig megnőni és ne felejtkezz el a megfelelő ápolásról, hogy tincseid egészségesek maradjanak.

Férfi frizura férfi hajtrend

COOL BUZZ CUT

Ez a frizura még a katonaságban terjedt el, amikor minden férfinak szuper rövidre vágták a haját. Ez a stílus az utóbbi években a férfi hajtrendek nagy kedvencei közé sorolták, hiszen letisztult, elegáns és persze könnyen kezelhető. Ha pedig kicsit meg akarod fűszerezni a frizurát, kombinálhatod fade technikával, vagy kérhetsz egy minimalista hajtetoválást is fodrászodtól, ami kiemel stílusodat. Ehhez a frizurához természetesen hozzá tartozik az is, hogy a haj rövidségét fenn kell tartani, így érdemes havonta ellátogatni fodrászodhoz.

Férfi frizura férfi hajtrend

MAN BOB

Nem csak a hölgyek körében hódít a bob haj, a férfiak is előszeretettel választják! Ennek a technikának a lényege, hogy a haj alapvetően legalább állig ér, a tarkónál viszont kicsit rövidebb, mint az arc körül, így tökéletes keretet ad neki. A fenntartása egyszerű, elég, ha pár havonta látogatsz el fodrászodhoz, hogy felfrissítse a hajvégeket, de ezen kívül elég, ha otthon gondoskodsz a hajad egészségéről. Ez viszont nagyon fontos, hiszen a hosszabb hajon előbb meglátszik, ha nem egészségesek a hajszálak, töredezett a végünk, vagy, ha zsíros a hajad.

Férfi frizura férfi hajtrend

STÍLUSOS TÜSi

Legyél egyedi és különleges a férfi hajtrend 2019 -es merész változatával! Persze a tüskéken nem a korai 90-es évek túlzselézett és úgy égnek állított frizurájára gondolunk, azt nem szeretnénk viszont látni az utcákon! Viszont, ha megfelelő waxot használsz, azzal hajad dúsnak és frissnek tűnik majd! Egy kis mennyiséges melegíts fel tenyereid között és túrj bele hajadba. Már kész is a stílusos és egyedi frizurád!

Férfi frizura férfi hajtrend

Szívesen frissítenél frizurádon és meg is találtad új kedvencedet a férfi hajtrend 2019 – es válogatásunkban? Megértjük, nekünk is van jó pár kedvencünk. A tökéletes végeredmény eléréséhez azonban nem árt, ha gondoskodsz hajad állapotáról. Ha hajritkulással küzdesz, netán a kopaszodás jeleit észleled magadon, ami mindennapos fejtörést és stresszt eredményez, az oxigénterápia a legjobb választás számodra. Kezelésünk újraaktiválja a már évek óta elhalt hajhagymákat, és újjáéleszti fejbőröd.

Az oxigénterápiás kezeléseink eredményei látványosak, több mint 1.000.000 skalp bizonyítja az eredményességet. Kezelésünk 100%-ban természetes és biztonságos, 97%-os sikerrátával.

Szerző: Marján Melinda

HÍRESSÉGEK AKIK AZ OXIGÉNTERÁPIÁT ÉS TERMÉKEINKET VÁLASZTOTTÁK

LESD meg TikTOK csatornánkat is!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?